Κυριακή, 21 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Θρήνος για 16χρονη! Άφησε τη θετή της κόρη να πεθάνει από την πείνα

Θρήνος για 16χρονη! Άφησε τη θετή της κόρη να πεθάνει από την πείνα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατο της 16χρονης Natalie Finn. Την άφησε να πεθάνει από την πείνα η θετή της μητέρα Nicole Finn.

Η άτυχη 16χρονη, που πέθανε τον Οκτώβριο του 2016, ζύγισε μόλις 38 κιλά. Ανατριχιαστικές φωτογραφίες της αποκαλύπτουν την αλήθεια. Το σώμα της ήταν μέσα στα αίματα και τις γρατζουνιές αφού λιμοκτόνησε και εγκαταλείφθηκε να πεθάνει στο πάτωμα από τη θετή της μητέρα.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως η 43χρονη Nicole Finn κρατούσε τη Natalie και τα αδέρφια της Mikayla και Jaden κλειδωμένους σε ένα βρώμικο δωμάτιο χωρίς έπιπλα.

Δεν τους έδινε φαγητό συχνά για μήνες και συχνά σκαρφάλωναν σε παράθυρο του σπιτιού για να αναζητήσουν φαγητό από τους γείτονες.

Τα αδέρφια της Mikayla και Jaden κινδύνευαν επίσης να πεθάνουν από την πείνα. Χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να αναρρώσουν μετά τον θάνατο της Natalie από ανακοπή καρδιάς.

Πέθανε από ασιτία

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι η μητέρα πέντε παιδιών έδειχνε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα ζώα της παρά για τα παιδιά της.

Η Mikayla κατέθεσε στο δικαστήριο πως έπινε από μια τουαλέτα επειδή ήταν τόσο διψασμένη και πως η αδερφή της Natalie δεν είχε σχεδόν καθόλου λίπος όταν πέθανε.

“Δεν μπορώ να ανοίξω το παράθυρο. Η μητέρα το σφράγισε” έγραφε σε σημείωμα ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας.

Η δικαστής Karen Romano χαρακτήρισε ασυγχώρητες της πράξεις της Nicole Finn και διέταξε να μην έρθει ποτέ σε επαφή με τα υιοθετημένα παιδιά της.

Καταδικάστηκε σε 3 φορές ισόβια την Παρασκευή. Τον περασμένο μήνα κρίθηκε ένοχη για δολοφονία πρώτου βαθμού και τρεις κατηγορίες απαγωγής.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις