Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Θρήνος για 18χρονη! Κρεμάστηκε 2 χρόνια μετά τον βιασμό της

Θρήνος για 18χρονη! Κρεμάστηκε 2 χρόνια μετά τον βιασμό της

Η σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί η 18χρονη Lauren Carr από ένα αγόρι που ήξερε την είχε αλλάξει δραματικά. Αυτοτραυματιζόταν, με τους γονείς της να επισημαίνουν ότι δεν είχε δεχθεί επαγγελματική βοήθεια.

Συχνά έφευγε από το σπίτι και είχε συχνά καβγάδες με τη μητέρα της και παρά τα όσα συνέβαιναν είχε πάρει άριστα στις εξετάσεις της. Η 18χρονη αναβάτης κρεμάστηκε δύο χρόνια μετά τη σεξουαλική κακοποίησή της από αγόρι που γνώριζε.

Παλιότερα ήταν χαμογελαστή και εξωστρεφής, αλλά επαναστάτησε ενάντια στην οικογένειά της μετά την τραυματική δοκιμασία της. Ενώ το αγόρι που την κακοποίησε καταδικάστηκε, η οικογένεια της 18χρονης πιστεύει ότι δεν είχε ποτέ την κατάλληλη επαγγελματική βοήθεια που χρειαζόταν από τις αρχές.

Τον περασμένο Αύγουστο, αφού συνάντησε τον πατέρα της πέτυχε έναν φίλο της και περπάτησαν μαζί μέχρι το σπίτι της στο Greater Manchester. “Βαρέθηκα τη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν με τον παππού μου”, του είπε και δύο ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή κοντά σε μια σιδηροδρομική γέφυρα. “Σε αγαπώ θεία Emma, ήσουν σαν μητέρα για μένα” ήταν ένα από τα τελευταία μηνύματα που έστειλε πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

“τα τελευταία δύο χρόνια η Lauren είχε αλλάξει. Είχε γίνει πολύ οξύθυμη και την είχαμε πιάσει να μας λέει ψέματα. Δεν ήταν ειλικρινής με το πού ήταν. Έφτιαχνε ιστορίες που δεν έβγαζαν νόημα. Την καταλαβαίναμε πάντα. Το 2014 είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και ο δράστης καταδικάστηκε. Η συμπεριφορά της είχε αλλάξει αλλά δεν υπήρξε επαγγελματική βοήθεια”, τόνισε η μητέρα της Sarah Carr.

“Μια φορά εξαφανίστηκε για ένα βράδυ και είχε αφήσει ένα σημείωμα σε εμένα και την αδερφή της πως θα ήμασταν καλύτερα χωρίς εκείνη. Μετά από αυτό έμεινε με τον φίλο μου για 10 μέρες. Ήμασταν πάντα δεμένη οικογένεια και έτσι μπορούσε να μιλήσει στη μητέρα μου ή σε μένα. Τα αντιμετωπίζουμε όλα ως οικογένεια. Αλλά εκείνο το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που ένιωθε ότι θα ήμασταν καλύτερα χωρίς εκείνη. Απλά ερμηνεύσαμε ότι είχε άγχος και ήθελε λίγο χώρο. Ξεκίνησε να αυτοτραυματίζεται στο σχολείο αλλά ήταν κάτι που κρατήσαμε μυστικό οι δυο μας. Είχαμε μιλήσει για αυτό και ο λόγος που το κάνουν οι άνθρωποι είναι επειδή αισθάνονται πολύ απογοητευμένοι και της εξήγησα ότι κάνει κακό στον εαυτό της”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε