Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θρήνος για 2χρονο αγγελούδι! Έπεσε από το παράθυρο – Απαρηγόρητη η μητέρα

Θρήνος για 2χρονο αγγελούδι! Έπεσε από το παράθυρο – Απαρηγόρητη η μητέρα
Πηγή: stokesentinel.co.uk

Συντετριμμένη η μητέρα της 2χρονης Margaret McDonagh. Η Natalie Tregillies είχε βάλει την κούνια της δίπλα στο παράθυρο και έπεσε στο κενό.

Ήταν μια από τις πιο ζεστές μέρες του περασμένου χρόνου και η Natalie Tregillies αποφάσισε να βάλει την κούνια της κορούλας της δίπλα στο ανοιχτό παράθυρο.

Η μικρή Margaret McDonagh έπεσε στο κενό από το παράθυρο. Έπεσε σε κώμα και πέθανε μετά από 17 μέρες. Μετά το δικαστήριο ο πατέρας της Ned McDonagh προειδοποίησε άλλους γονείς να φροντίζουν όταν αφήνουν ανοιχτά τα παράθυρα του σπιτιού.

Έσβησε στο νοσοκομείο το αγγελούδι

Η Natalie Tregillies καθάριζε το σπίτι και έσπρωξε την κούνια δίπλα στο παράθυρο στις 23 Μαΐου.

“Ο Ned είχε πάει στην πόλη με την κορούλα μας και καθάριζα το σπίτι. Ήταν η πιο ζεστή μέρα της χρονιάς. Τον άκουσα να μπαίνει σπίτι. Υπήρχαν ανοιχτά παράθυρα σε διάφορα σημεία του σπιτιού και είχα βάλει την κούνια κοντά σε ένα από αυτά για να αεριστεί. Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι έπεσε στο κενό”.

Όταν ο πατέρας είδε τη μικρή Margaret στο πεζοδρόμιο κάλεσε αμέσως τις αρχές. Οι γιατροί ανακάλυψαν στο νοσοκομείο ότι είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη. Πέθανε στο νοσοκομείο Liverpool’s Alder Hey στις 8 Ιουνίου.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις