Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τι έκανε η Χίλαρι Κλίντον όταν ο Τραμπ έβλεπε τον Ομπάμα; [pic]

Τι έκανε η Χίλαρι Κλίντον όταν ο Τραμπ έβλεπε τον Ομπάμα; [pic]

Πως να το αντέξει αυτό; Υποχρεώθηκε σε ήττα και σαν να μην έφτανε αυτό θα καθόταν να δει και τον μεγάλο της αντίπαλο να μπαίνει με… τιμές και τυμπανοκρουσίες (not) στο κτίριο που ήλπιζε να επιστρέψει εκείνη; Πολύ βαρύ…

Έτσι, η Χίλαρι Κλίντον αποφάσισε να πάρει τα σκυλιά της και τον Μπιλ και να πάνε βόλτα στο δάσος. Πρωί Πέμπτης (απόγευμα για την Ελλάδα) και ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ, εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ πια, περνούσε το κατώφλι του Λευκού Οίκου για πρώτη φορά, η Χίλαρι Κλίντον δεν ήθελε ούτε να είναι κοντά σε ανοιχτή τηλεόραση.

Αμακιγιάριστη και με ένα μαύρο μπουφάν, η Χίλαρι Κλίντον πόζαρε χαμογελαστή για μια φωτογραφία (που μπορεί να τράβηξε ακόμη και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον) με μια νεαρή γυναίκα που είχε επίσης πάει βόλτα στο ίδιο σημείο. Εντάξει, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το “χαμογελαστή” είναι σχετικό. Χαμόγελο έχει στα χείλη της αλλά μάλλον “παγωμένο”. Δεν την έχει ξεπεράσει την ήττα. Φάνηκε από τη στάση της (δεν εμφανίστηκε ποτέ το βράδυ των εκλογών κι ας την περίμεναν χιλιάδες υποστηρικτές της) και στην ομιλία παραδοχής της ήττας το είπε ξεκάθαρα: “πονάει και θα πονάει για πολύ καιρό”.

Τη φωτογραφία αγκαλιά με τη Χίλαρι Κλίντον ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Μάργκο Γκέρστερ, μια νεαρή μητέρα που μένει κοντά στην πόλη Τσαπάκουα της Νέας Υόρκης, την οποία έχει επιλέξει ως μόνιμη κατοικία το ζεύγος Κλίντον από το 2000, όταν ο Μπιλ αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο.

«Ένιωθα πόσο συντετριμμένη μετά τις χθεσινές (προχθεσινές) εκλογές και αποφάσισα πως ο καλύτερος τρόπος να ηρεμήσω ήταν να πάρω τα κορίτσια μου για πεζοπορία. Οπότε αποφάσισα να τις πάω σε ένα αγαπημένο μέρος στην Τσαπάκουα. Ήμασταν μόνες μας και ήταν τόσο όμορφα και χαλαρωτικά. Καθώς φεύγαμε, άκουσα έναν θόρυβο, κάτι να μας πλησιάζει και καθώς κατευθύνθηκα στο ξέφωτο, ήταν εκεί, η Χίλαρι Κλίντον με τον Μπιλ και τα σκυλιά τους να κάνουν ακριβώς ό,τι κι εγώ. Πήγα και την αγκάλιασα και μίλησα μαζί της και της είπα ότι μια από τις πιο περήφανες στιγμές μου σαν μητέρα ήταν που πήρα τη Φίμπι μαζί μου για να την ψηφίσουμε. Με αγκάλιασε και με ευχαρίστησε και ανταλλάξαμε κάποια γλυκά λόγια και μετά τους άφησα να συνεχίσουν τη βόλτα τους. Δεν είναι άνθρωπος που πιστεύει στα σημάδια, αλλά θα πιστέψω σε αυτό. Είμαι τόσο περήφανη» έγραψε η Γκέρστερ στο Facebook.

Και μαζί ανέβασε τη φωτογραφία με εκείνη και τη Χίλαρι Κλίντον να ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές (για το χαμόγελο της Χίλαρι, τα είπαμε, σαν του Ομπάμα στον Λευκό Οίκο όταν είδε τον Τραμπ ήταν…).

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε