Κόσμος

Τη σκότωνε μπροστά στα μάτια τους – Τον έβλεπαν και δεν αντέδρασε κανείς [pics]

Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό και τον θάνατο της 28χρονης Anastasia Ovsiannikova.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αστυνομία δεν κατάφερε να δράσει έγκαιρα για να σώσει την 28χρονη Anastasia Ovsiannikova που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον άντρα της. Ο Maxim Gribanov τη χτύπησε μέχρι θανάτου και έστειλε φωτογραφία της σε φίλους του για να καυχηθεί πως την ελέγχει.

ANASTASIA

Η άτυχη Anastasia μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε έξι μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της. Κανείς δεν κάλεσε από την αρχή την αστυνομία και όταν τελικά κλήθηκαν οι αρχές δεν έδρασαν αρκετά γρήγορα.

ANASTASIA

Η επίθεση, που κράτησε 5 ώρες, ξεκίνησε σε καφετέρια. Πολλοί ήταν εκείνοι που έγιναν μάρτυρες της φονικής επίθεσης αλλά δεν ενημέρωσαν τις αρχές. Ο Maxim Grabanov την έσυρε από τα πόδια στον δρόμο και την έβαλε στο αυτοκίνητό του. Σκηνές που πολλοί είδαν με τα μάτια τους.

Ο ανελέητος ξυλοδαρμός συνεχίστηκε στο διαμέρισμά τους παρά τις κραυγές της για βοήθεια. Τελικά οι γείτονες τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ειδοποίησαν τον πατέρα της Sergei Yashukin.

Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου

O Gribanov τότε τη μετέφερε σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες πετώντας την μέσα στο πορτ μπαγκάζ. Εικόνες που πάλι είδαν αρκετοί.

“Ξέρω σίγουρα ότι την έσερνε από τα πόδια για να την πετάξει σε αυτοκίνητο σε τοπικό γκαράζ. Τη χτυπούσε για 20 λεπτά μέσα στο αυτοκίνητο και κανείς δεν έκανε τίποτα να τη βοηθήσει”, δήλωσε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

ANASTASIA

Τελικά ήταν ο πατέρας της που την εντόπισε και όχι η αστυνομία όταν άκουσε τον ήχο κλήσης του τηλεφώνου της στο διαμέρισμα που την είχε παρατήσει.

Σε κάθε μέρος που την πήγαινε συνέχιζε να τη χτυπά με μανία και η αστυνομία κατηγορείται πως δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.

Ο 35χρονος μάλιστα φέρεται να είχε επαφές στην αστυνομία και τον είχαν προστατεύσει όταν επιτέθηκε στην Anastasia αλλά και την πρώτη σύζυγό του.

Ήταν πολύ αργά όταν τη βρήκε ο πατέρας της. “Άνοιξα την πόρτα, κοίταξα μέσα και σχεδόν λιποθύμησα. Είχε μια τεράστια μελανιά στο μάτι. Τόσο μεγάλη που ήταν όλο μαύρο. Ήταν όλη μαύρη” δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας της.

Ακόμα και μετά την επίθεση η αστυνομία ήταν έτοιμη να υποβαθμίσει το έγκλημα σύμφωνα με τον πολιτικό Andrey Trofimenkov.

“Αποφάσισα να ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία στο ίντερνετ επειδή υπήρχαν υποψίες ότι έχει δεσμούς με τις αρχές και θα μπορούσαν να το κουκουλώσουν. Ήθελα να βοηθήσω αυτή η υπόθεση να γίνει όσο το δυνατόν πιο δημόσια για να το αποτρέψω”.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκλογές στο Ισραήλ: Νετανιάχου και Άιζενκοτ παλεύουν για την πρωτιά – Τα exit polls και η μάχη για σχηματισμό κυβέρνησης
Ο Γκάντι Άιζενκοτ έχει δηλώσει ότι θα κινηθεί άμεσα για σχηματισμό νέας κυβέρνησης, ενώ ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα επικαλεστεί την πρωτιά του Λικούντ για να διεκδικήσει νέα εντολή
Γκάντι Άιζενκοτ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου
«Σφάχτηκαν» ο απεσταλμένος των ΗΠΑ και ο ΥΠΕΞ της Κούβας στον ΟΗΕ: «Είσαι ψεύτης» – «Κάνε πίσω, εδώ δεν είναι Αβάνα»
Όσο ο Μάικ Γουόλτς περιέγραφε τα χρόνια φερόμενης διαφθοράς από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση, μέλη της κουβανικής αντιπροσωπείας μαζί και ο Μπρούνο Ροντρίγκες, άρχισαν να φωνάζουν ζητώντας το λόγο για θέμα τάξης
ΟΗΕ
Η Γιούλια Ναβάλναγια προειδοποιεί για συμμαχία αυταρχικών καθεστώτων με την ακροδεξιάς στην Ευρώπη
«Ξέρουν να εκμεταλλεύονται τα χρηματοπιστωτικά και νομικά συστήματα των δυτικών χωρών και να παρακάμπτουν τους περιορισμούς και τις κυρώσεις», λέει η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι
Γιούλια Ναβάλνα