Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Τη σκότωνε μπροστά στα μάτια τους – Τον έβλεπαν και δεν αντέδρασε κανείς [pics]

Τη σκότωνε μπροστά στα μάτια τους – Τον έβλεπαν και δεν αντέδρασε κανείς [pics]

Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό και τον θάνατο της 28χρονης Anastasia Ovsiannikova.

Η αστυνομία δεν κατάφερε να δράσει έγκαιρα για να σώσει την 28χρονη Anastasia Ovsiannikova που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον άντρα της. Ο Maxim Gribanov τη χτύπησε μέχρι θανάτου και έστειλε φωτογραφία της σε φίλους του για να καυχηθεί πως την ελέγχει.

Η άτυχη Anastasia μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε έξι μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της. Κανείς δεν κάλεσε από την αρχή την αστυνομία και όταν τελικά κλήθηκαν οι αρχές δεν έδρασαν αρκετά γρήγορα.

Η επίθεση, που κράτησε 5 ώρες, ξεκίνησε σε καφετέρια. Πολλοί ήταν εκείνοι που έγιναν μάρτυρες της φονικής επίθεσης αλλά δεν ενημέρωσαν τις αρχές. Ο Maxim Grabanov την έσυρε από τα πόδια στον δρόμο και την έβαλε στο αυτοκίνητό του. Σκηνές που πολλοί είδαν με τα μάτια τους.

Ο ανελέητος ξυλοδαρμός συνεχίστηκε στο διαμέρισμά τους παρά τις κραυγές της για βοήθεια. Τελικά οι γείτονες τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ειδοποίησαν τον πατέρα της Sergei Yashukin.

Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου

O Gribanov τότε τη μετέφερε σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες πετώντας την μέσα στο πορτ μπαγκάζ. Εικόνες που πάλι είδαν αρκετοί.

“Ξέρω σίγουρα ότι την έσερνε από τα πόδια για να την πετάξει σε αυτοκίνητο σε τοπικό γκαράζ. Τη χτυπούσε για 20 λεπτά μέσα στο αυτοκίνητο και κανείς δεν έκανε τίποτα να τη βοηθήσει”, δήλωσε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Τελικά ήταν ο πατέρας της που την εντόπισε και όχι η αστυνομία όταν άκουσε τον ήχο κλήσης του τηλεφώνου της στο διαμέρισμα που την είχε παρατήσει.

Σε κάθε μέρος που την πήγαινε συνέχιζε να τη χτυπά με μανία και η αστυνομία κατηγορείται πως δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.

Ο 35χρονος μάλιστα φέρεται να είχε επαφές στην αστυνομία και τον είχαν προστατεύσει όταν επιτέθηκε στην Anastasia αλλά και την πρώτη σύζυγό του.

Ήταν πολύ αργά όταν τη βρήκε ο πατέρας της. “Άνοιξα την πόρτα, κοίταξα μέσα και σχεδόν λιποθύμησα. Είχε μια τεράστια μελανιά στο μάτι. Τόσο μεγάλη που ήταν όλο μαύρο. Ήταν όλη μαύρη” δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας της.

Ακόμα και μετά την επίθεση η αστυνομία ήταν έτοιμη να υποβαθμίσει το έγκλημα σύμφωνα με τον πολιτικό Andrey Trofimenkov.

“Αποφάσισα να ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία στο ίντερνετ επειδή υπήρχαν υποψίες ότι έχει δεσμούς με τις αρχές και θα μπορούσαν να το κουκουλώσουν. Ήθελα να βοηθήσω αυτή η υπόθεση να γίνει όσο το δυνατόν πιο δημόσια για να το αποτρέψω”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις