Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τη στραγγάλισε για τα ερωτικά παράπονα – Πήρε ναρκωτικά και κάλεσε ιερόδουλη

Τη στραγγάλισε για τα ερωτικά παράπονα – Πήρε ναρκωτικά και κάλεσε ιερόδουλη

Με απίστευτη αγριότητα γράφτηκε το τραγικό φινάλε του γάμου του Steven Grainger με τη Simone. Τη σκότωσε με μια κατσαρόλα όταν συνέκρινε την ερωτική τους ζωή με επεισόδιο της δραματικής σειράς Dr Foster.

Αφού σκότωσε τη γυναίκα του Simone, ο 32χρονος παρήγγειλε ναρκωτικά και προσπάθησε να κλείσει ιερόδουλη. Ο Steven Grainger χτύπησε με κατσαρόλα στο κεφάλι τη Simone και τη στραγγάλισε.

Ήταν μαζί από τα παιδικά τους χρόνια και μάλωναν συχνά. Η Simone ένιωθε ότι η ερωτική της ζωή αντικατοπτρίζει το σενάριο του Doctor Foster. Μια δραματική σειρά για την ταραχώδη σχέση ενός παθολόγου με τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι είχε κάνει σεξ ώρες πριν την άγρια δολοφονία στις 4 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου. Ήταν λίγη ώρα αφού οι φίλοι είχαν φύγει από το σπίτι και τα παιδιά τους είχαν πέσει για ύπνο.

«Τη σκότωσα σε αυτοάμυνα»

Ο 32χρονος υποστηρίζει πως τη σκότωσε σε αυτοάμυνα επειδή η 30χρονη Simone πήγε κοντά του με ψαλίδι. Αφού τη χτύπησε με την κατσαρόλα και της προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό, τη στραγγάλισε. Το πτώμα της βρέθηκε την επόμενη μέρα τυλιγμένο σε κουβέρτα στην κουζίνα.

Από τα μηνύματα που έστειλε μετά προκύπτει ότι προσπάθησε να βρει ναρκωτικά και να καλέσει ιερόδουλη. Η Simone είχε μιλήσει στους φίλους της για την ταραχώδη ερωτική της ζωή λίγες ώρες πριν την άγρια δολοφονία της.

“Είπε σε δύο φίλους της ότι έκαναν σεξ την προηγούμενη νύχτα. Ένιωθε σαν να ζούσε επεισόδιο του Doctor Foster. Παρά τον θυμό και την απογοήτευσή της διατήρησαν τη σχέση τους”.

Οι δυο τους ήταν μαζί από την εφηβεία τους αλλά είχαν μόλις συγκατοικήσει. Με τη 10χρονη κόρη και τον 7χρονο γιο τους είχαν μετακομίσει στο Calcot τον περασμένο Ιούλιο. Η σύζυγός του είχε εξοργιστεί όταν εξαφανίστηκε το πρωινό οικογενειακής εκδρομής τον περασμένο Οκτώβριο και κατέστρεψε τα γενέθλια των παιδιών τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις