Κόσμος

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Μακρόν για τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο Γάλλος πρόεδρος, Εμμανουέλ Μακρόν, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν σήμερα, ενημέρωσαν ο ένας τον άλλον για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού που λαμβάνει ο καθένας στην χώρα του, όπως και για το πώς προσπαθούν να περιορίσουν τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες από την πανδημία του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Παράλληλα, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τον επαναπατρισμό των πολιτών τους στις χώρες τους όπως και για τους όρους μεταφοράς ιατρικού εξοπλισμού.

Οι δύο ηγέτες, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δεν συζήτησαν το θέμα της άρσης των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της Ρωσίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη οι συνομιλίες Ρωσίας και Ουκρανίας μετά το σημερινό φιάσκο - Αλληλοκατηγορούνται οι δυο πλευρές
Ο Ντόναλντ Τραμπ, άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να κάνει μια στάση στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες για το θέμα της Ουκρανίας
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι