Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τιμούν τους 98 νεκρούς της φωτιάς στο Μάτι!

Τιμούν τους 98 νεκρούς της φωτιάς στο Μάτι!
φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ενός λεπτού σιγή στο Ευρωκοινοβούλιο για την τραγωδία στο Μάτι. Ακολουθεί ειδική συνεδρίαση για το θέμα που συγκλόνισε την ελληνική και συγκίνησε την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Με δήλωση του προέδρου της Αντόνιο Ταγιάνι και ενός λεπτού σιγή, η ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου εξέφρασε την αλληλεγγύη της προς τον ελληνικό λαό, για την τραγωδία στο Μάτι.

https://twitter.com/EP_President/status/1039169102726815744

Παπαδημούλης: Μάτι – Γένοβα – Καλαβρία

“Η ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου εξέφρασε με δήλωση του Προέδρου του Αντ. Ταγιάνι και ενός λεπτού σιγή την αλληλεγγύη της προς τον ελληνικό λαό, για την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι. Θα ακολουθήσει απόψε, σε λίγες ώρες, συζήτηση για το θέμα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”, έγραψε στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του σώματος, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Στην ανάρτησή του, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει:

“Ζήτησα από τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα και των πλημμυρών της Καλαβρίας. Στεκόμαστε δίπλα σε όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτές τις τραγωδίες” αναφέρει και ο Αντόνιο Ταγιάνι σε ανάρτησή του στο twitter.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις