Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Την γελοιοποίησε μπροστά σε όλη την τάξη και τώρα θα το… πληρώσει ακριβά! [pics]

Την γελοιοποίησε μπροστά σε όλη την τάξη και τώρα θα το… πληρώσει ακριβά! [pics]

Η συγκεκριμένη ιστορία μοιάζει απίστευτη αλλά συνέβη στην Καλιφόρνια. Μία πρώην μαθήτρια Γυμνασίου αποζημιώθηκε με 1,25 εκατομμύριο δολάρια επειδή υποχρεώθηκε να ουρήσει μέσα σε ένα κουβά καθώς η καθηγήτρια της απαγόρευσε να πάει στην τουαλέτα.

Η μαθήτρια, η οποία παραμένει ανώνυμη κατέθεσε αγωγή για το περιστατικό που συνέβη το 2012 ζητώντας αρχικά 25.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η νεαρή, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα, τότε ήταν 14 χρονών. Η καθηγήτρια Τέχνης ονόματι Gonja Wolf δεν της επέτρεψε να πάει στην τουαλέτα εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών του σχολείου.

Αντίθετα, της είπε να ουρήσει μέσα σε ένα κουβά ο οποίος βρισκόταν μέσα στην ντουλάπα αποθήκης στο βάθος της τάξης και στη συνέχεια να τον αδειάσει στον νιπτήρα.

Η καθηγήτρια Τέχνης που δεν επέτρεψε στη μαθήτρια να πάει τουαλέτα

Στη δίκη που διήρκεσε τρεις εβδομάδες, η έφηβη κατέθεσε ότι το ταπεινωτικό περιστατικό προκάλεσε κουτσουμπολιά, χυδαία γραπτά μηνύματα από τους συμμαθητές της και ότι η ίδια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

“Ασχολούμαι με αγωγές για σωματική βλάβη τα τελευταία 20 χρόνια και αυτή ήταν μία από τις πιο ασυνήθιστες υποθέσεις μου”, δήλωσε στο AFP ο συνήγορος του κοριτσιού Μπράιαν Γουότκινς.

“Κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει συμβεί σε ένα 14χρονο κορίτσι που μόλις ξεκινάει το Γυμνάσιο”. Όπως είπε ο ίδιος, η πελάτισσά του που σήμερα είναι 18 ετών και παραμένει σε θεραπεία, είναι ευχαριστημένη με την ετυμηγορία.

Το σχολείο που έγινε το περιστατικό

“Θεωρώ ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη και πιστεύω ότι η διεύθυνση του σχολείου το αναγνώρισε. Έχει ήδη αλλάξει την πολιτική της επομένως θεωρώ ότι ήταν θετικό και για τις δύο πλευρές”, δήλωσε ο Γουότικινς.

Οι αρχές του σχολείου κατέθεσαν στη διάρκεια της δίκης ότι η καθηγήτρια, η οποία τέθηκε σε διοικητική άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ στο σχολείο μετά το συμβάν, δεν είχε κακή πρόθεση και απλώς θεωρούσε ότι εφάρμοζε τον κανονισμό.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ και ΦΩΤΟ από The Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε