Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Της ψιθύρισε “σ’ αγαπώ” και την έσφαξε [pics, vids]

Της ψιθύρισε “σ’ αγαπώ” και την έσφαξε [pics, vids]

Ήταν τόσο τρομοκρατημένη που η 23χρονη ιερόδουλη που βιάστηκε και βασανίστηκε για 3 μέρες πριν τη δολοφονία της από τον Rurik Jutting δεν το έσκασε όταν είχε την ευκαιρία.

Ο Βρετανός τραπεζίτης ψιθύρισε “σ’ αγαπώ” στη Sumarti Ningsih λίγο πριν της κόψει τον λαιμό στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Χονγκ Κονγκ. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως η 23χρονη θα μπορούσε να δραπετεύσει αλλά ήταν πολύ τρομοκρατημένη από τον 31χρονο.

Την άφησε μόνη στο διαμέρισμα ενώ βγήκε για να αγοράσει περισσότερη κοκαΐνη και αλκοόλ και αργότερα αποκοιμήθηκε. Η 23χρονη όμως δεν προσπάθησε να φύγει. Της έδωσε επίσης ένα μαχαίρι για να το βάλει στον λαιμό του αλλά ήταν τόσο φοβισμένη που του το έδωσε πίσω. Μετά της είπε “σ’ αγαπώ” και της έκοψε τον λαιμό. Ικανοποίησε έτσι τις σαδιστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις του.

Το πτώμα της 23χρονης βρέθηκα αργότερα σε μια βαλίτσα όταν οι αρχές ανάκαλυψαν το πτώμα μιας άλλης ιερόδουλης που σκότωσε στο διαμέρισμά του τον Οκτώβριο του 2014. Ο μορφωμένος τραπεζίτης κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε τους φόνους της Ningsih και της Seneng Mujiasih.

Είχε τραβήξει πολλά βίντεο όπου μιλούσε για το πώς θα βασάνιζε το δεύτερο θύμα του με ένα καμινέτο και ένα ερωτικό παιχνίδι τυλιγμένο σε γυαλόχαρτο. Ο Jutting παραδέχτηκε ανθρωποκτονία λόγω μειωμένης ευθύνης αλλά αρνήθηκε τη δολοφονία. Είπε επίσης πως το πρώτο θύμα του θα μπορούσε να φύγει κατά τη διάρκεια μιας σειράς συνεντεύξεων με ψυχίατρο που ζήτησε να αξιολογήσει την ψυχική του κατάσταση για την ποινική δίωξη.

“της ζήτησε να φύγη αλλά ήταν τρομοκρατημένη. Είχε τον έλεγχο. Ήταν ευχάριστο αλλά δεν ήταν ενθουσιασμένος. Είπε πως ήθελε να δει αν το πρώτο του θύμα είχε αποδεχθεί τον θάνατο, τυλίγοντας μια πετσέτα γύρω από τον λαιμό της ως “σύμβολο” για να δει την αντίδρασή της. Δεν πάλεψε και δεν φώναξε ενώ της έκοψε τον λαιμό”, δήλωσε ο Dr Kavin Chow Kit-Wan. O Jutting δεν έδειξε κανένα συναίσθημα κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων που πραγματοποιήθηκαν ενώ κρατούνταν για το διπλό φονικό σε φυλακή στο Kowloon.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε