Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τιτανικός: Ο θετός γιος του δισεκατομμυριούχου που χάθηκε σε «πόλεμο» με την Cardi B

Τιτανικός: Ο θετός γιος του δισεκατομμυριούχου που χάθηκε σε «πόλεμο» με την Cardi B

Ο λόγος για τον Μπράιαν Σαζ, που είναι ο θετός γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Χάμις Χάρτινγκ ο οποίος χάθηκε στο υποβρύχιο Titan.

Ενώ λοιπόν η τύχη του πατέρα του ήταν αβέβαιη, ο ίδιος εμφανιζόταν να παίζει στο ίντερνετ, αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία ενός μοντέλου του OnlyFans στην οποία μάλιστα έβαλε… καρδούλες.

Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα, με την Αμερικανίδα ράπερ Cardi B να γράφει στο Instagram:

«Ο κόσμος είναι σε φάση “λοιπόν, τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει τώρα (σ.σ. ο Μπράιαν Σαζ). Να είναι λυπημένος στο σπίτι; Υποτίθεται ότι πρέπει να πάει να ψάξει για τον εαυτό του;” Ναι, είναι η απάντηση. Δεν είναι λυπηρό που είσαι ολόκληρος μαλ…ας δισεκατομμυριούχος και κανείς δεν δίνει δεκάρα για σένα; Αυτό είναι τρελό. Προτιμώ να είμαι συντετριμμένη. Θα προτιμούσα να είμαι συντετριμμένη και φτωχή, αλλά να ξέρω ότι με αγαπούν».

Ο Μπράιαν Σαζ την αποκάλεσε «απόλυτη σκυ..» και διέγραψε τον λογαριασμό του. 

«Μια απόλυτη σκ… η Cardi B, η οποία δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Η καριέρα της είναι σε τέτοια αναταραχή που χρειάζεται προσοχή από τα βάσανα των άλλων ανθρώπων».

Νέος γύρος αναρτήσεων

«Το θέμα ήταν ότι όλος ο κόσμος προσεύχεται για αυτούς τους ανθρώπους στο υποβρύχιο και ο γιος αυτού του άντρα είναι online και κουνάει π.. για κορίτσια από το OnlyFans και πηγαίνει σε συναυλίες των Blink 182. Έψαχνες για προβολή από την αρχή, κανείς δεν ήξερε ποιος ήσουν μέχρι που είπες ότι αυτός είναι ο πατριός σου!!! Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος μισεί εσάς τους κακομαθημένους δισεκατομμυριούχους, που είστε τόσο αναίσθητοι» έγραψε η Cardi B.

Και τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις, έχουν πάρει «φωτιά», με τον πατέρα του Μπράιαν Σαζ, τον διεσεκατομμυριούχο Χάμις Χάρτινγκ να θεωρείται νεκρός πλέον, μετά τις ανακοινώσεις το βράδυ της Πέμπτης, για την τύχη του υποβρυχίου και τους ανθρώπους που ήταν μέσα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις