Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Τιτανικός: Συγκλονίζει η Κριστίν Νταγούντ που έχασε σύζυγο και γιο στο υποβρύχιο Titan

Τιτανικός: Συγκλονίζει η Κριστίν Νταγούντ που έχασε σύζυγο και γιο στο υποβρύχιο Titan

Συγκινεί η σύζυγος του Πακιστανού μεγιστάνα Σαχζάντα Ντάγουντ, ο οποίος χάθηκε στο υποβρύχιο Titan κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, μαζί με το 19χρονο γιο τους Σουλεμάν.

Μιλώντας στο BBC, η Κριστίν Νταγούντ είπε πως θα πήγαινε αυτή μαζί με το σύζυγό της στο ναυάγιο του Τιτανικού. Ωστόσο αυτό είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού, και τελικά όταν ήταν να γίνει, έκανε πίσω για να πάει ο γιος τους Σουλεμάν, που το ήθελε πολύ.

Μάλιστα ο Σουλεμάν ασχολιόταν με τον κύβο του Ρούμπικ, λύνοντάς τον σε πολύ γρήγορο χρόνο (το λεγόμενο speedcubing), και ήθελε να σπάσει ρεκόρ λύνοντας τον κύβο στα 3.700 μέτρα βάθος, και να γινόταν έτσι ο άνθρωπος που θα είχε λύσει τον κύβο στο πιο βαθύ σημείο της Γης απ’ όλους.

Η Κριστίν Νταγούντ και η κόρη τους Αλίνα βρίσκονταν στο μητρικό σκάφος του υποβρυχίου, το Polar Prince, όταν χάθηκε η επικοινωνία με το υποβρύχιο.

Όπως λέει αρχικά πίστευε πως όλα θα πάνε καλά και θα δουν το σκάφος να βγαίνει ξανά στην επιφάνεια, ωστόσο χάθηκαν οι ελπίδες όταν πέρασαν οι 96 ώρες.

«Έστειλα μήνυμα στην οικογένειά μου και τους είπα ότι προετοιμάζομαι για το χειρότερο», ανέφερε. Τώρα μητέρα και κόρη αποφάσισαν να μάθουν να λύνουν τον κύβο του Ρούμπικ στη μνήμη του Σουλεμάν.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις