Κόσμος

Το Oruc Reis κατευθύνεται και πάλι προς την Ελληνική υφαλοκρηπίδα

Νέα αλλαγή πορείας από το Oruc Reis. Το τουρκικό σκάφος είχε αποχωρήσει από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, ωστόσο τώρα επιστρέφει. Δείτε την πορεία του στον χάρτη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα αλλαγή της πορείας του πραγματοποίησε το Oruc Reis, το οποίο κατευθύνεται ξανά προς την μεριά της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Κατά τις 7.20 το απόγευμα της Τετάρτης (12.08.2020) το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis εξήλθε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, και κινείται εντός της κυπριακής ΑΟΖ. 

Ωστόσο γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης άλλαξε κατεύθυνση και πάλι, ακολουθώντας παράλληλη πορεία σε σχέση με την προηγούμενη όπου είχε μπει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Δείτε εδώ την πορεία του Oruc Reis. Το πλοίο χρωματίζεται με γαλάζιο, στην κάτω δεξιά μεριά του χάρτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον παρόντες στον τελικό του Wimbleton: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις μαζί με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκαν στον τελικό του απλού ανδρών του Γουίμπλεντον, αν και ο μικρότερος γιος τους, ο πρίγκιπας Λούις, έμεινε σπίτι
Η Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας, μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, την 14η ημέρα του Τουρνουά του Γουίμπλεντον 2026, στο All England Lawn Tennis and Croquet Club