Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Το αληθινό Squid Game έρχεται στο Άμπου Ντάμπι

Το αληθινό Squid Game έρχεται στο Άμπου Ντάμπι

Το Squid Game είναι η viral σειρά του Netflix τον τελευταίο καιρό, μετρώντας εκατομμύρια φαν σε όλο τον πλανήτη. Οι φίλοι της σειράς στο Άμπου Ντάμπι, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε πραγματικές συνθήκες τα παιχνίδια της σειράς, χωρίς βέβαια τους πυροβολισμούς και την αιματοχυσία.

Το Κορεάτικο Πολιτιστικό Κέντρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα διοργανώσει την αναπαράσταση του Squid Game του Netflix στο Άμπου Ντάμπι για δύο ομάδες από 15 παίκτες, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη (12.10.2021), σύμφωνα με το insider.com.

Σύμφωνα με το Κέντρο, οι συμμετέχοντες θα παίξουν τα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς κατά τη διάρκεια των δύο περιόδων της εκδήλωσης. Αυτά θα είναι, το «Red Light Green Light» και «Dalgona Candy» που έγιναν viral και στο TikTok αλλά και τα «Marbles» και «Djakji» που επίσης προβάλλονται στη σειρά.

Οι νικητές δεν θα λάβουν χρηματικό έπαθλο, όπως στη σειρά, αλλά θα πάρουν μια πράσινη φόρμα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα το κάνουν αφού απαντήσουν σε τρεις ερωτήσεις για τη σειρά, ώστε να ξεχωρίσουν οι πραγματικοί φαν.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες θα φορούν μπλούζες με το λογότυπο του Squid Game ενώ οι διοργανωτές και το προσωπικό θα φορούν τις ροζ φόρμες με τον κύκλο, το τρίγωνο και το τετράγωνο, όπως αυτοί στα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται, πως το Squid Game είναι η δημοφιλέστερη σειρά του Netflix τον τελευταίο καιρό, φτάνοντας στο νούμερο 1 των προτιμήσεων σε 90 χώρες.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις