Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα 17χρονου που ακρωτηριάστηκε από τρένο [vid]

Το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα 17χρονου που ακρωτηριάστηκε από τρένο [vid]

Στιγμές μετά τον ακρωτηριασμό του από τρένο ο 17χρονος καλούσε τρομοκρατημένος τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

“Νομίζω ότι μου τα έκοψε”, είπε στον άνθρωπο που σήκωσε τη γραμμή αναφέροντας πως έχει τραυματιστεί στα πόδια. Ο 17χρονος Jacob Ohl διασώθηκε από τις γραμμές του τρένου κοντά στο Shelly Lane στο Lilburn στη Georgia όταν χτυπήθηκε από τρένο στη μία το μεσημέρι την Πέμπτη.

Ο νεαρός ακούγεται εξαιρετικά ήρεμος κάτι που πιθανότατα αποτελεί απόρροια του ακραίου σοκ και των επιπέδων αδρεναλίνης μετά το ατύχημα. Ήταν ο ίδιος ο 17χρονος που τηλεφώνησε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και έστειλαν άμεσα βοήθεια για τη διάσωσή του.

Ο άνθρωπος που απάντησε το τηλεφώνημα ρώτησε λεπτομέρειες για το αιματηρό ατύχημα και τη θέση του νεαρού ώστε να σταλούν το συντομότερο δυνατό στο σωστό σημείο οι διασώστες. Όταν η γυναίκα τον άκουσε ήρεμο τον ρώτησε αν είναι καλά, με τον 17χρονο να της απαντά απλά όχι. Αφού τον ρώτησε σε ποιο μέρος του σώματός του έχει χτυπήσει της απάντησε στα πόδια. “Νομίζω μου τα έκοψε”.

Η μητέρα του Jacob δήλωσε πως ο γιος της της είπε πως το τρένο δεν σφύριξε ενώ ο νεαρός βρισκόταν στις γραμμές. “Αισθάνθηκε το τρένο πίσω του. Δεν θυμάται ακριβώς αν πήδηξε, έπεσε ή χτυπήθηκε. Είναι σίγουρος πως δεν σφύριξε”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε