Κόσμος

Το διάφανο φόρεμα της μέλλουσας βασίλισσας “χτύπησε” τις 78.000 λίρες!

«Χρυσάφι» για το σι-θρού της Κέιτ Μίντλετον. Το ένδυμα ξεπέρασε κάθε προσδοκίες σε φιλανθρωπική δημοπρασία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Χιλιάδες λίρες «έσκασε» ένας μυστηριώδης αγοραστής για να αποκτήσει το σι-θρού φόρεμα της μέλλουσας πριγκίπισας της Βρετανίας, Κέιτ Μίντλετον, σε φιλανθρωπική δημοπρασία που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο St Andrews.
 
Η δημοπράτης Κέρι Τέιλορ είχε εκτιμήσει ότι η τιμή του πλεκτού φορέματος της Κέιτ, θα κυμαινόταν από 8.000 – 10.000 λίρες.
 
Ενας άνδρας που βρισκόταν στην δημοπρασία αγόρασε το φόρεμα για λογαριασμού κάποιου με το όνομα «Νικ από το Τζέρσεϊ». Του κόστισε συνολικά 78.000 λίρες.
 
Εκ μέρους του αγοραστή ο άνδρας είπε ότι πρόκειται για ένα ομορφο κομμάτι και δήλωσε χαρούμενος για την αγορά.
 
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν ανάμεσα στο κοινό, όταν η δεσποινίς Μίντλετον περπάτησε στην πασαρέλα φιλανθρωπικής επίδειξης μόδας του πανεπιστημίου το 2002, φορώντας το φόρεμα μαζί με μαύρα εσώρουχα από μέσα.
 
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο St. Andrews και πρόκειται να παντρευτεί τον επόμενο μήνα στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον παρόντες στον τελικό του Wimbleton: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις μαζί με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκαν στον τελικό του απλού ανδρών του Γουίμπλεντον, αν και ο μικρότερος γιος τους, ο πρίγκιπας Λούις, έμεινε σπίτι
Η Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας, μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, την 14η ημέρα του Τουρνουά του Γουίμπλεντον 2026, στο All England Lawn Tennis and Croquet Club