Κόσμος

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας έβγαλε την πρώτη ανακοίνωση μετά το πραξικόπημα: Ο λαός έδωσε την καλύτερη απάντηση!

«Ο μεγαλύτερος ρόλος στην απώθηση της προδοτικής πρωτοβουλίας ανήκει στο έθνος μας» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας.

Πρόκειται για την πρώτη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου μετά την εκδήλωση της απόπειρας πραξικοπήματος. «Η πρωτοβουλία των προδοτών τρομοκρατών, μελών παράνομης συμμορίας, εξουδετερώθηκε προτού οι προδότες υλοποιήσουν το σκοπό τους, χάρη στην άμεση αντίδραση των ηρωικών στελεχών των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν τα στελέχη της ασφάλειας» αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

«Μόλις εκδηλώθηκε η απόπειρα πραξικοπήματος, ο λαός μας που πληροφορήθηκε την κατάσταση βγήκε στους δρόμους για να προστατεύσει τα πραγματικά στελέχη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και να εμποδίσει το πλήγμα εναντίον του δημοκρατικού νομικού μας συστήματος, δίνοντας έτσι το πιο ωραίο μάθημα στους προδότες. Ο μεγαλύτερος ρόλος στην απώθηση της προδοτικής πρωτοβουλίας, ανήκει στο έθνος μας. Οι πραξικοπηματίες που είναι στελέχη παράνομης οργάνωσης, έχουν εξουδετερωθεί και θα τιμωρηθούν με την ποινή που τους αρμόζει εντός του νομικού συστήματος»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ