Κόσμος

Το Ιράν διαψεύδει την απόπειρα κατάληψης βρετανικού πλοίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης διέψευσαν σήμερα τον ισχυρισμό αξιωματούχων των ΗΠΑ, όπως μεταδόθηκε από το CNN και άλλα ΜΜΕ, κατά τον οποίο οπλισμένα σκάφη τους αποπειράθηκαν να σταματήσουν και να καταλάβουν βρετανικό δεξαμενόπλοιο χθες Τετάρτη, μετέδωσε το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πέντε σκάφη, τα οποία σύμφωνα με τους αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ ανήκαν στη ναυτική δύναμη των Φρουρών της Επανάστασης, πλησίασαν βρετανικό τάνκερ που έπλεε μεταφέροντας πετρέλαιο από τον Κόλπο χθες Τετάρτη και απαίτησαν να αλλάξει πορεία και να σταματήσει στα ιρανικά χωρικά ύδατα, κοντά στο στενό του Χορμούζ, αλλά αποσύρθηκαν όταν βρετανική φρεγάτα τα προειδοποίησε μέσω ασυρμάτου και έστρεψε τα όπλα της σε αυτά, ανέφερε το CNN.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ «έσπασε» το πρωτόκολλο για χάρη του Σι Τζινπίνγκ – Τον υποδέχτηκε προσωπικά στο αεροδρόμιο
Η άφιξη του Σι Τζινπίνγκ πραγματοποιήθηκε με όλες τις προβλεπόμενες τιμές, με κόκκινο χαλί και άγημα να έχουν παραταχθεί για την τελετή - Οι δύο ηγέτες συνοδεύονταν από τις συζύγους τους
Η υποδοχή του Τραμπ στον Σι Τζινπίνγκ
Αλβανία: Ανάβουν «φωτιές» τα ερωτικά μηνύματα της πρώην αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών με τον Αγκάσι – «Θα καταλήξουμε άσχημα»
Μεταξύ των στοιχείων που εξετάζονται περιλαμβάνονται αναφορές σε συναντήσεις της με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, αλλά και άλλες ευαίσθητες επαφές
Η Βλόρα Χισένι