Κόσμος

Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον πρεσβευτή της Δανίας μετά «την βεβήλωση του κορανίου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν κάλεσε τον πρεσβευτή της Δανίας για να διαμαρτυρηθεί για «την βεβήλωση του κορανίου στην Κοπεγχάγη», σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου στο Twitter.

Χθες, άνδρας έκαψε βιβλίο που υποτίθεται ότι ήταν το κοράνι σε πλατεία της Κοπεγχάγης μπροστά από την ιρακινή πρεσβεία.

«Το κάψιμο βιβλίων στην Ευρώπη θυμίζει τις σκοτεινές εποχές της άγνοιας…Η σιωπή μπροστά σε ένα τέτοιο πολιτισμικό έγκλημα μίσους δεν θα οδηγήσει παρά σε βία και την προώθηση της τρομοκρατίας», δήλωσε αξιωματούχος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Καταγγελίες από την αντιπολίτευση για «παράνομη προπαγάνδα» με κυβερνητικά χρήματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται σε ένα ασπρόμαυρο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων αμερικανικού ποδοσφαίρου
US President Donald Trump gestures during a meeting with Britain's Prime Minister Andy Burnham on the sidelines of the 81st United Nations General Assembly in New York City, US, September 22, 2026.