Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το κοριτσάκι – “μόγλης”: Ζούσε με πιθήκους και δεν μπορεί να περπατήσει και να μιλήσει [vid]

Το κοριτσάκι – “μόγλης”: Ζούσε με πιθήκους και δεν μπορεί να περπατήσει και να μιλήσει [vid]

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο αστυνομικός που βρήκε ένα κοριτσάκι που ζούσε με πιθήκους ενώ έκανε την περιπολία του σε δάσος στην Ινδία.

Η 8χρονη δεν μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει, αλλά περπατά στα τέσσερα και ουρλιάζει σε μια προσπάθεια επικοινωνίας. Δεν άργησαν να τη χαρακτηρίσουν “μόγλη” λόγω των ομοιοτήτων της με την ιστορία του “The Jungle Book” του Rudyard Kipling που έγραφε για την ιστορία ενός αγοριού που ανατράφηκε από λύκους.

Οι αρχές ανέφεραν ότι αισθανόταν άνετα ανάμεσα στους πιθήκους στο Katarniaghat Wildlife Sanctuary που βρίσκεται στα σύνορα με το Νεπάλ. Προσπαθούν να ανακαλύψουν την ταυτότητα του μικρού κοριτσιού και το χρονικό διάστημα που παρέμεινε στην άγρια φύση.

Το 8χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την ανακάλυψή του πριν από δύο μήνες. Ο επιθεωρητής Ram Avtar Singh δήλωσε πως ήταν τρομοκρατημένο από τους ανθρώπους. “Δεν μπορούσε να μιλήσει ή να μας ακούσει σωστά. Ήταν περιτριγυρισμένο από 3 πιθήκους. Είχε πληγές στο σώμα και ειδικά στον αγκώνα και το ένα της πόδι. Φορούσε ρούχα αλλά όχι πολύ βρώμικα και φαίνεται ότι είχε εγκαταλειφθεί από την οικογένειά της. Φαινόταν αδύναμη και ήταν πολύ πεινασμένη. Φαινόταν σε άθλια κατάσταση. Αν δεν την είχαμε σώσει θα μπορούσαν να την είχαν φάει άλλα ζώα”.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι έχει εξάρσεις θυμού και βίας ενώ δεν φαίνεται να καταλαβαίνει καμία γλώσσα και παραμένει φοβισμένη από τους ανθρώπους. Αν και έμαθε να περπατά επιμένει να κινείται στα τέσσερα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε