Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το Κρεμλίνο θεωρεί πολύ σημαντική την επίσκεψη στη Μόσχα αντιπροσωπείας του AFD

Ρωσία κορονοϊός

Στην Μόσχα θα βρεθεί αντιπροσωπεία του κόμματος AFD («Εναλλακτική για την Γερμανία») με το Κρεμλίνο να θεωρεί σημαντική την επίσκεψη.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν σχεδιάζει να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, τονίζοντας ότι το Κρεμλίνο θεωρεί «πολύ σημαντική την επίσκεψη» αυτή της αντιπροσωπείας στην Μόσχα, η οποία έχει προγραμματισμένη συνάντηση αύριο 8 Δεκεμβρίου, με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

«Όχι στα σχέδια του προέδρου δεν υπάρχει τέτοια συνάντηση» , δήλωσε ο Πεσκόφ σήμερα στους δημοσιογράφους, διαβεβαιώνοντας τους ότι το Κρεμλίνο είναι ενήμερο για την επικείμενη επίσκεψη μελών του κόμματος από την Γερμανία, τα οποία στις 8 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

«Αναμφισβήτητα, θεωρούμε, ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική επίσκεψη» υπογράμμισε ο Πεσκόφ. Παράλληλα επισήμανε ότι οι ρώσο-γερμανικές σχέσεις είναι «αρκετά πολύπλευρες» και έχουν πολλές κατευθύνσεις για να αναπτυχθούν «κάπου επιτυχώς, κάπου αλλού λιγότερο επιτυχώς». Ακριβώς μέσω αυτού του πρίσματος βλέπουμε την επικείμενη επίσκεψη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις