Κόσμος

Το μεγάλο στήθος μιας 24χρονης δεν ήταν από σιλικόνη…αλλά

Μια 24χρονη Κολομβιανή συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης αφού εντοπίστηκε πάνω της 1 κιλό κοκαΐνης, το οποίο είχε κρύψει σε εμφυτεύματα που είχαν τοποθετηθεί στο στήθος της, γνωστοποίησαν σήμερα οι τελωνειακές αρχές της Γερμανίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησαν τις νωπές ουλές κάτω από το στήθος της γυναίκας κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου στον οποίο την υπέβαλαν την 24η Φεβρουαρίου, ενώ εκείνη παραπονιόταν ότι υπέφερε από οξείς πόνους.

Η γυναίκα παραδέχθηκε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά, τα οποία είχαν τοποθετήσει στο κορμί της κατά τη διάρκεια μιας βιαστικής επέμβασης.

Η 24χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τα εμφυτεύματα βάρους 500 γραμμαρίων έκαστο με την κοκαΐνη από τα στήθη της.

Η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται στα 200.000 ευρώ και τελικός προορισμός τους ήταν η Ισπανία, δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου των τελωνειακών αρχών.

«Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση στη Γερμανία στην οποία ναρκωτικά εισάγονται κατ’ αυτόν τον τρόπο» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου Χανς-Γιούργκεν Σμιτ.

Οι αξιωματούχοι των τελωνειακών αρχών σοκαρίστηκαν από το πόσο ερασιτεχνικά έγινε η επέμβαση στη νεαρή γυναίκα. Ο Σμιτ τόνισε ότι οι έμποροι «αδιαφορούν πλήρως για την ανθρώπινη ζωή και τις άκρως επικίνδυνες συνθήκες υπό τις οποίες μεταφέρουν τα ναρκωτικά οι διακινητές τους».

Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών στην Κολομβία κι εργαζόταν στον αγροτικό τομέα, θα διωχθεί με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και είναι αντιμέτωπη με φυλάκιση.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κρις Λάνγκαμ: Πέθανε στα 77 ο ηθοποιός του «The Thick of It» – Μπήκε φυλακή για κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Ήταν γνωστός από τη σειρά πολιτικής σάτιρας «The Thick of It» - Έδινε μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας - Αν και πέθανε πριν από τρεις μήνες, η είδηση του θανάτου του έγινε σήμερα (03/09/2026) γνωστή
Ο Βρετανός ηθοποιός και κωμικός Κρις Λάνγκαμ