Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το συγκλονιστικό μήνυμα χριστουγεννιάτικης κάρτας που έκανε κομματάκια ο παραλήπτης

Το συγκλονιστικό μήνυμα χριστουγεννιάτικης κάρτας που έκανε κομματάκια ο παραλήπτης

Η φωτογραφία μιας σκισμένης χριστουγεννιάτικης κάρτας με σκληρές καλοπροαίρετες αλήθειες έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου. Ο χρήστης του Reddit burritobattlefield που ανέβασε τη φωτογραφία ισχυρίζεται ότι μάζεψε τα κομμάτια της σκισμένης κάρτας σε τρένο στη Μελβούρνη.

Αντί για τις τυπικές χριστουγεννιάτικες ευχές, η κάρτα περιείχε πολλά μηνύματα. “Καλά Χριστούγεννα. Άσχημα πράγματα συμβαίνουν σε καλούς ανθρώπους κάποιες φορές, αλλά το πώς αντιδράς σε αυτά είναι αυτό που σε καθορίζει. Έχεις πάντα επιλογή. Υπάρχουν καλύτερα πράγματα μπροστά σου αλλά είναι στο χέρι σου, είναι δική σου ευθύνη. ΥΓ: Σταμάτα να πίνεις και ζήτησε βοήθεια”.

Η φωτογραφία με τα κομμάτια της σκισμένης κάρτας που ανέβηκε στο Reddit έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000 σχόλια, με ορισμένους να αμφισβητούν την αυθεντικότητά της. “Φαίνεται όποιος την έστειλε να ήταν καλοπροαίρετος αλλά το να θυμίζεις σε κάποιον τις κακές του συνήθειες τα Χριστούγεννα δεν είναι ό,τι καλύτερο”, σχολίασε χρήστης του Reddit. Πολλοί πάντως προτίμησαν να σχολιάσουν γύρω την ασχήμια των καθισμάτων του τρένου, ενώ άλλοι εστίασαν στο πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε