Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το νέο της δισέγγονο βλέπει σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ στον Πύργο του Ουίνδσορ

κορονοϊός

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Βρετανίας πρόκειται να δει σήμερα για πρώτη φορά το νέο της δισέγγονο. Δεν αποκλείεται να γίνει γνωστό και το όνομά του.

Το νέο νέο της δισέγγονο, τον γιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, πρόκειται να δει σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ την ώρα που επικρατεί φρενίτιδα στους Βρετανούς για το όνομα του μωρού.

Η 93χρονη μονάρχης μένει εδώ και λίγες ημέρες στον Πύργο του Ουίνδσορ, πολύ κοντά στην αγροικία Φρόγκμορ όπου διαμένουν ο Χάρι και η Μέγκαν, όπως μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο Press Association.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να δημοσιευτούν και οι πρώτες φωτογραφίες του νέου βασιλικού μωρού, ενώ έξω από το παλάτι επικρατεί πανικός από τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δήλωσαν κατενθουσιασμένα από το ευτυχές γεγονός. Οι νέοι γονείς ετοιμάζουν σήμερα την πρώτη δημόσια εμφάνιση του μωρού τους και δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει γνωστό το όνομά του.

Η Μέγκαν γέννησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας αγοράκι, που είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και το όγδοο δισέγγονο της 93χρονης Ελισάβετ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις