Κόσμος

Το Πακιστάν ετοιμάζει αντίποινα στην Ινδία και θα χτυπήσει στρατιωτικούς στόχους

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η κατάσταση ανάμεσα στο Πακιστάν και στην Ινδία μετά τις επιθέσεις από το νέο Δελχί το βράδυ της Τρίτης (06/05/2025).

Ο απολογισμός από τα χτυπήματα που εξαπέλυσε η Ινδία και τις ανταλλαγές πυρών στα σύνορα με το Πακιστάν ανήλθε στους 31 νεκρούς, από την πακιστανική πλευρά, ανακοίνωσε ο στρατός της χώρας.

«Ο απολογισμός ανέρχεται σε 31 νεκρούς και 57 τραυματίες» είπε ο αντιστράτηγος Άχμεντ Σαρίφ Τσόντρι μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση του Πακιστάν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στρατού, 57 εμπορικά αεροσκάφη βρίσκονταν στον εναέριο χώρο του Πακιστάν την ώρα που εξαπέλυσε την επίθεση η Ινδία, θέτοντας σε κίνδυνο «χιλιάδες ζωές».

Το υπουργείο Άμυνας του Πακιστάν προανήγγειλε εξάλλου ότι θα προχωρήσει σε αντίποινα, αλλά θα πλήξει μόνο στρατιωτικούς στόχους στην Ινδία και όχι πολιτικούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε πλήρη και ολική εκεχειρία Ισραήλ και Ιράν – Κατάπαυση πυρός μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση
«Ευχαριστώ τις ένοπλες δυνάμεις που πολέμησαν μέχρι την τελευταία στιγμή», δήλωνε ο Ιρανός ΥΠΕΞ, Αμπάς Αραγτσί και λίγο μετά εκτοξεύτηκαν πύραυλοι προς το Ισραήλ
Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
6