Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το πάρτι της Ελισάβετ “κούφανε” τον Φίλιππο! (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Το πάρτι της Ελισάβετ “κούφανε” τον Φίλιππο! (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Μια γιγάντια τούρτα, 900 άλογα, όλη η βασιλική οικογένεια και μερικά από τα πιο λαμπερά ονόματα της Βρετανίας, από ηθοποιούς και τραγουδιστές μέχρι επιχειρηματίες. Το πάρτι για τα 90α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ δόθηκε στο Κάστρο του Windsor και… κούφανε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Οι φωτογραφίες του 96χρονου δούκα του Εδιμβούργου να καλύπτει τα αυτιά του, άγνωστο για την ώρα γιατί, κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών πρακτορείων. Η βασίλισσα, πάντως, το καταχάρηκε! Δεν ήταν λίγες οι φορές που “συνελήφθη” από τον φωτογραφικό φακό να χαμογελά και να χειροκροτά.

Η βασίλισσα και ο σύζυγός της μπήκαν στο χώρο του πάρτι με άμαξα και την 90χρονη Ελισάβετ υποδέχτηκε ο γιος της πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης. Παρόντες φυσικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον, δούκας και δούκισσα του Κέμπριτζ, ο πρίγκιπας Χάρι και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αν ήθελαν, ας έλειπαν…

Η βασίλισσα επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο ταγιέρ, ενώ οι κύριοι της βασιλικής οικογένειας φόρεσαν τη «στολή Γουίνδσορ», μαύρο σμόκιν με κόκκινες λεπτομέρειες στον γιακά και τα μανίκια.

Ανάμεσα στους υψηλούς καλεσμένους της βασίλισσας η γυναίκα που την ενσάρκωσε στη “μεγάλη οθόνη”, η dame Έλεν Μίρεν αλλά και η επίσης dame Σίρλεϊ Μπάσει (που φυσικά τραγούδησε το Diamonds Are Forever), τη Ιμέλντα Στάντον, η Κάιλι Μινόγκ, ο βασιλιάς του Μπαχρέιν και πολλοί πολλοί άλλοι!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Φωτογραφίες: Reuters, EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε