Κόσμος

Το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας για σκύλους

Θερμαινόμενες πισίνες, υπηρεσίες για μασάζ και μενού a-la-carte είναι μερικές από τις πολυτέλειες που μπορεί να προσφέρει στο σκύλο του κάποιος, αρκεί να βρίσκεται στο Παρίσι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ξενοδοχείο Actuel Dogs θεωρείται το πρώτο κατάλυμα πολυτελείας για σκύλους στη Γαλλία και οι ιδρυτές του, Ντεβί και Σταν Μπιράν, ειδικοί σε θέματα συμπεριφοράς σκύλων, προσφέρουν και προγράμματα εκπαίδευσης σε απείθαρχους σκύλους και βόλτες στο δάσος.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν ακόμα να απολαύσουν το λεγόμενο “doggy jogging,” (τζόγκινγκ για σκύλους) ή απλώς να χαλαρώσουν στους αναπαυτικούς καναπέδες της σουίτας τους.

Τα δωμάτια με το ξύλινο πάτωμα “μυρίζουν” καθαριότητα, ενώ στους τοίχους τους υπάρχουν κάδρα με φωτογραφίες σκύλων. Φυσικά τα δωμάτια διαθέτουν και συσκευή DVD, ώστε να μπορούν οι ένοικοί τους να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ταινία.

Οι ιδιοκτήτες των σκύλων πληρώνουν από 26 μέχρι 35 ευρώ για μία ημέρα.

Η ιδέα θεωρείται επιτυχημένη, εν μέρει λόγω της τοποθεσίας του ξενοδοχείου – βρίσκεται στο πολυτελές προάστιο Βενσέν, στα προάστια του Παρισιού και κοντά στο πασίγνωστο δάσος της Βενσέν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κλιματική αλλαγή είναι σεξιστική, προειδοποιούν ΜΚΟ – «Όταν χτυπούν οι ξηρασίες, οι γυναίκες είναι αυτές που τρώνε λιγότερο»
Κάθε αύξηση 1° Κελσίου της παγκόσμιας θερμοκρασίας συνδέεται με αύξηση 4,7% της ενδοοικογενειακής βίας, επεσήμανε τον Απρίλιο του 2025 έρευνα της Initiative Spotlight
κλιματική αλλαγή
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην Κίνα για συνάντηση με Σι Τζινπίνγκ: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Η πιο πιεστική ανησυχία είναι να βρεθεί ένας τρόπος να ανοίξουν και πάλι τα Στενά του Ορμούζ, απ΄όπου διέρχεται η μισή ποσότητα αργού πετρελαίου της Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ
NYT: Το Ιράν έχει αποκαταστήσει 30 από τις 33 πυραυλικές του εγκαταστάσεις κατά μήκος  των Στενών του Ορμούζ
Η Τεχεράνη έχει καταφέρει να επανακτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος των πυραυλικών της εγκαταστάσεων, όπως επίσης στους εκτοξευτές και τις υπόγειες υποδομές της.
Πύραυλος