Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Το συγκινητικό γράμμα ενός 8χρονου στον Μπόρις Τζόνσον: «Θα έρθει φέτος ο Άγιος Βασίλης;» (pic)

Το συγκινητικό γράμμα ενός 8χρονου στον Μπόρις Τζόνσον: «Θα έρθει φέτος ο Άγιος Βασίλης;» (pic)
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Μπόρις Τζόνσον, θέλοντας να καθησυχάσει τους μικρούς Βρετανούς πολίτες ενόψει των Χριστουγέννων. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας διαβεβαίωσε μέσω επιστολής τον 8χρονο Μόντι ότι ο Άγιος Βασίλης θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του, τηρώντας βέβαια όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού. 

Το τελευταίο διάστημα ο Μπόρις Τζόνσον έχει δεχθεί δεκάδες επιστολές αγωνίας από μικρούς Βρετανούς, οι οποίοι ανησυχούν για το κατά πόσο η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να επηρεάσει την δουλειά του αγαπημένου τους Αγίου και να μην λάβουν τα δώρα τους. 

Στην επιστολή μάλιστα, ο 8χρονος Μόντι ρωτούσε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας αν έχει καλύτερες πιθανότητες να δεχθεί επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη, αφήνοντας λίγο…αντισηπτικό δίπλα από τα μπισκότα που προσφέρει κάθε χρόνο ως κέρασμα στον Άγιο. Η υπευθυνότητα και η ετοιμότητα του μικρού φάνηκαν να συγκινούν τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αποφάσισε να λύσει επιτέλους την σιωπή του σχετικά με το ζήτημα, κοινοποιώντας μάλιστα την απάντησή του στο Twitter.

Δείτε την επιστολή:

 

«Καθώς έχω λάβει αμέτρητες σχετικές επιστολές, συμβουλεύτηκα ειδικούς οι οποίοι με διαβεβαίωσαν πως ο Άγιος Βασίλης θα φορτώσει και φέτος με δώρα το έλκηθρό του!» έγραψε στην απαντητική του επιστολή ο Μπόρις Τζόνσον. «Πραγματοποίησα κλήση με το Βόρειο Πόλο και πληροφορήθηκα πως τόσο ο Άγιος, όσο και οι τάρανδοί του, είναι πανέτοιμοι να ξεκινήσουν», τον διαβεβαίωσε. 

Ο πρωθυπουργός επίσης επαίνεσε τον μικρό Μόντι για την πρωτοβουλία του να προσφέρει αντισηπτικό στον Άγιο Βασίλη, λέγοντάς του μάλιστα πως, αν το χρησιμοποιεί και ο ίδιος και δεν ξεχνάει να πλένει τα χέρια του, είναι πιθανότερο να συμπεριληφθεί στην λίστα του Αγίου με τα «καλά παιδιά».

«Ο επικεφαλής ιατρικός μου σύμβουλος μού είπε να σε ενημερώσω πως, εάν ο Άγιος συμπεριφερθεί με τον συνήθη υπεύθυνο τρόπο του και δουλέψει γρήγορα και με ασφάλεια, δεν υπάρχει κανένα ρίσκο ούτε για την δική σου, αλλά ούτε και την δική του υγεία», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις