Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Το τέρας της διπλανής πόρτας

Το τέρας της διπλανής πόρτας

Οι κάτοικοι του Ipswich είναι αποφασισμένοι να διώξουν από την κοινότητα τον David Gilchrist. Θυμωμένοι και τρομοκρατημένοι από το παρελθόν του 47χρονου, έχουν ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον του.

Η αρχή έγινε από τα social media όταν έμαθαν ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής ο David Gilchrist που έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα υπό την απειλή μαχαιριού. “Είμαι αηδιασμένη και ανήσυχη”, δήλωσε μητέρα 2 παιδιών. “Διάβασα ότι έχει βιάσει γυναίκες και ήταν βίαιος. Έχω δύο παιδιά, ο σύντροφός μου δουλεύει και μένω συχνά μόνη στο σπίτι”, σημείωσε η Latiesha. Είχε ακούσει τις φήμες πως ζει στη γειτονιά, αλλά δεν ήξερε λεπτομέρειες για το σκοτεινό παρελθόν του.

Άλλαξαν όλα όταν εκατοντάδες φυλλάδια με τη φωτογραφία του τοποθετήκαν σε γραμματοκιβώτια της γειτονιάς. Εκεί περιέγραφαν το συγκλονιστικό παρελθόν του. “Θα έπρεπε να φύγει από την κοινότητα. Θέλω να φύγει. Στείλτε τον στη μέση του πουθενά. Δεν με νοιάζει το μέρος, αρκεί μην είναι κοντά μας”, συμπλήρωσε.

Ευγνώμων για τις πληροφορίες εμφανίστηκε η μητέρα Rachel Rowe. “Δεν αφήνω πλέον τα παράθυρα ανοιχτά το βράδυ παρά το γεγονός πως έχουμε κάμερες. Δεν θα τον σταματούσαν”, δήλωσε στο 9 News. Η εκστρατεία φαίνεται να έχει αποτέλεσμα.

Το σκοτεινό παρελθόν του ξεκίνησε στα τέλη της εφηβείας του, όταν άρπαξε το στήθος μιας γυναίκας και το έβγαλε σε κοινή θέα. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Το 1995 διέρρηξε ένα σπίτι και ανάγκασε μια γυναίκα να του κάνει στοματικό έρωτα κρατώντας ένα μαχαίρι στον λαιμό της. Ξαναχτύπησε μετά από 2 χρόνια. Ανάγκασε μια γυναίκα στον σιδηροδρομικό σταθμό να του κάνει στοματικό. Τον αναγνώρισε πρώην κοπέλα του στο τηλεοπτικό σόου Most Wanted και κάλεσε τις αρχές.

Η πρώην φίλη του κατέθεσε εκείνη την περίοδο, μιλώντας για τις 2 επιθέσεις που είχε δεχτεί βόρεια του Brisbane και στο Caboolture. Το 1984 καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλακή για σοβαρά αδικήματα, μεταξύ των οποίων για απόπειρα βιασμού, ξυλοδαρμό και σεξουαλικές επιθέσεις. Μετά την απελευθέρωσή του, το 2012, είχε εντολή να μείνει μακριά από παμπ και κλαμπ και να μην μπαίνει σε πορνό που θα προσέβαλε τις αξίες της ηθικής και της ευπρέπειας.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε