Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Το τρέιλερ του καινούργιου ντοκιμαντέρ της HBO για τη Νάταλι Γουντ (video)

Το τρέιλερ του καινούργιου ντοκιμαντέρ της HBO για τη Νάταλι Γουντ (video)
Youtube

H Νάταλι Γουντ, η υπέρλαμπρη καριέρα της αλλά και το τραγικό της τέλος είναι το θέμα του καινούργιου ντοκιμαντέρ «Natalie Wood: What Remains Behind» που κάνει πρεμιέρα από την HBO στις 5 Μαΐου.

«Τη μέρα που πέθανε η μαμά μου, όλος ο κόσμος μου έγινε συντρίμμια» λέει, στο τρέιλερ, η κόρη της Γουντ, η Νατάσα Γκρέγκσον Βάγκνερ. Ήταν μόλις 11 χρονών όταν η Γουντ πνίγηκε στη νήσο Καταλίνα, το 1981. «Από τότε, εστίασαν τόσο στο πώς πέθανε που επισκιάστηκε το τι άνθρωπος ήταν».

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ – σε σκηνοθεσία Λοράν Μπουζερό και παραγωγή της Γκρέγκσον Βάγκνερ – περιλαμβάνει πλάνα από την ιδιωτική ζωή της Γουντ και της οικογένειας της καθόλη τη διάρκεια της καριέρας της:

Από τον ρόλο που είχε σε ηλικία εννιά χρονών στην ταινία «Miracle on 34th Street» έως τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «Επαναστάτης χωρίς αιτία» και «West Side Story».

Εμφανίζονται ο πρώην σύζυγός της, ο Ρόμπερτ Βάγκνερ, η άλλη της κόρη, η Κόρτνεϊ Μπρουκ Βάγκνερ, η Μία Φάροου, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ο Έλιοτ Γκουλντ.

Αναφορά γίνεται σε πολλές από τις σχέσεις της Νάταλι Γουντ, πριν το τρέιλερ εστιάσει στον Ρόμπερτ Βάγκνερ ο οποίος την παντρεύτηκε δύο φορές.

«Δεν πιστεύω ότι έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μη σκέφτομαι τη Νάταλι» λέει, στο τρέιλερ, ο Βάγκνερ.

Η αδελφή της Νάταλι Γουντ, η Λάνα, έχει εδώ και πολύ καιρό αποξενωθεί από τις ανιψιές της, αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ.

Παρ’ όλα αυτά, πρόσφατα συμμετείχε στο με 12 μέρη podcast «Fatal Voyage: The Mysterious Death of Natalie Wood» που στόχο είχε να ρίξει φως στον θάνατο της ηθοποιού.

«Δεν προβαίνω σε κρίσεις» είπε, προσφάτως στους New York Times, η Λάνα. «Δεν κάνω υποθέσεις. Δεν κάνω τίποτα απ’ όλα αυτά. Απλά, κοιτάω τα γεγονότα. Η Νάταλι δεν κολυμπούσε. Ήταν βαθιά ριζωμένος ο φόβος της για τα σκοτεινά νερά».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις