Κόσμος

Τόγκο: Πάτησε στην Ελλάδα ο Έλληνας ναυτικός [video]

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (14.12.2019) ο Έλληνας ναυτικός, ο οποίος ήταν αιχμάλωτος πειρατών στο Τόγκο από τις 4 Νοεμβρίου.

Ο 20χρονος Δημήτρης έζησε έναν εφιάλτη, όταν πειρατές έκαναν ρεσάλτο στο ελληνόκτητο πλοίο Elka Aristotle, στο Τόγκο.

Οι γονείς του περίμεναν συγκινημένοι στο Ελ. Βενιζέλος τον ναυτικό, που βγήκε από το αεροπλάνο με την ελληνική σημαία. Υποδέχτηκαν τον γιο τους ο οποίος φανερά καταβεβλημένος δήλωσε πως είναι καλά, έχοντας το χαμόγελο που η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος.

Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ

Υπενθυμίζεται πως μέλη του πληρώματος του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου “Έλκα Αριστοτέλης”,έπεσαν θύματα απαγωγής από πειρατές στο Τόγκο στις 4Νοεμβρίου.

Οι πειρατές επιτέθηκαν ενώ το πλοίο βρισκόταν 18 χλμ από το λιμάνι του Λόμε. Απήγαγαν τον Δημήτρη, δυο Φιλιππινέζους και έναν Γεωργιανό. Δυστυχώς ο ένας Φιλιππινέζος ναυτικός δεν άντεξε τις κακουχίες, και πέθανε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Νετανιάχου: «Αφοπλισμός της Χαμάς και να ξεκινήσει σύντομα η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα»
«Επίκειται απονομή χάριτος στον Νετανιάχου, μίλησα με τον Χέρτζογκ» λέει ο Τραμπ – «Δεν έχω μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο» τον διαψεύδει ο Ισραηλινός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την άφιξή τους για συναντήσεις στο Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς