Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον έδωσαν πλάσμα για να βρεθεί εμβόλιο για τον κορονοϊό

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον έδωσαν πλάσμα για να βρεθεί εμβόλιο για τον κορονοϊό

Από τους πρώτους διάσημους που χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό ήταν ο ηθοποιός Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον. Αμφότεροι έδωσαν πλάσμα προκειμένου να βρεθεί το εμβόλιο για τον φονικό ιό.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν προσβληθεί από κορονοϊό στα μέσα Μαρτίου στην Αυστραλία όπου είχαν πάει για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν σχετικά με τη ζωή του Ελβις Πρίσλεϊ.

Έχοντας αναρρώσει πλήρως ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον όπως είχαν υποσχεθεί έδωσαν εθελοντικά πλάσμα συμβάλλοντας και αυτοί με τον τρόπο τους να βρεθεί το εμβόλιο. Και δύο ανέβασαν στα social media φωτογραφίες από την όλη διαδικασία.

«Εδώ είναι η σακούλα πλάσματος της περασμένης εβδομάδας. Τέτοια τσάντα! Μετά τη γραφειοκρατία, είναι τόσο εύκολο να πάρεις έναν υπνάκο», έγραψε ο χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς.

Και επειδή ποτέ δεν χάνει το χιούμορ του πέταξε και μια καλή ιδέα, καθώς έχει και ετοιμο και το όνομα του εμβολίου «Στην πραγματικότητα θα το δίνουμε σε μέρη που πιστεύουμε πώς θα λειτουργήσει και θα ήθελα να ονομαστεί “Hank-ccine”», είπε.

Η Ρίτα Γουίλσον στη δική της ανάρτηση έγραψε. «Μια φωτογραφία από την εξέταση για αντισώματα, στην προετοιμασία για τη δωρεάν πλάσματος. Σε ευχαριστώ, Δρα Αν Ρίμοϊν από το UCLA, για τη μελέτη που κάνεις για να βοηθήσεις τους ασθενείς να θεραπευτούν από τον COVID-19».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις