Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τόμας Μαρκλ: «Η επόμενη φορά που θα με δει η κόρη μου θα είναι στην κηδεία μου»

Τόμας Μαρκλ: «Η επόμενη φορά που θα με δει η κόρη μου θα είναι στην κηδεία μου»

Με πολλή πίκρα και τα χειρότερα λόγια για την κόρη του Μέγκαν ο Τόμας Μαρκλ σχολίασε όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και είπε και κάτι πολύ βαρύ. Ότι πιστεύει πως τόσο η κόρη του όσο και ο Πρίγκιπας Χάρι θα τον ξαναδούν μόνο στην κηδεία του.

Μιλώντας σε ντοκιμαντέρ του Channel 5 το οποίο θα προβληθεί απόψε ο Τόμας Μαρκλ είπε ότι πιστεύει πως τόσο η κόρη του όσο και ο γαμπρός του δεν τον θέλουν καθόλου. «Δεν νομίζω ότι αυτή την περίοδο θέλουν να με δουν ή να μου μιλήσουν».

Λέει ακόμα ότι η συμπεριφορά της Μέγκαν είναι ντροπιαστική και ότι το ζευγάρι είναι δυο χαμένες ψυχές. «Μετατρέπονται από μέλη της Βασιλικής Οικογένειας σε ένα Walmart με στέμμα. Κάθε μικρό κορίτσι ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα και εκείνη το κατάφερε και τώρα το πετάει στα σκουπίδια και μοιάζει να το κάνει αυτό μόνο για τα λεφτά».

Αναφερόμενος στο ανακαινισμένο Φρόγκμορ κοντά στο Γουίνδσορ είπε: «Προφανώς ένα σπίτι 3 εκατομμυρίων δολαρίων με 26 δωμάτια δεν τους ήταν αρκετό. Και αυτό με κάνει να νιώθω ντροπή».

Περιέγραψε την πρώτη φορά που του είπε ότι είναι σε σχέση με τον Χάρι. Και ότι του είπε ότι είναι Βρετανός και Πρίγκιπας και τον ρώτησε αν θέλει να του μιλήσει. Και του μίλησε και είπε ότι εντυπωσιάστηκε με την προφορά του.

Είπε ακόμα ότι του ζητήθηκε να μην απολογηθεί για την απουσία του από τον γάμο εξαιτίας του εμφράγματος που υπέστη. Είπε ότι αφού είχε σταθεροποιηθεί η υγεία του από τους γιατρούς τους τηλεφώνησε να τους πει ότι δεν θα πάει στον γάμο και η Μέγκαν έκλαιγε και θύμωσε. Ο Τόμας Μαρκλ είπε ακόμα ότι έμαθε από το ραδιόφωνο ότι η κόρη του είναι έγκυος και αυτό τον στενοχώρησε πολύ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις