Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τον ανακρίνουν για την άγρια δολοφονία της γυναίκας του και της θετής του κόρης

Τον ανακρίνουν για την άγρια δολοφονία της γυναίκας του και της θετής του κόρης

Οι αρχές συνέλαβαν τον 28χρονο Chris Boon μετά την άγρια δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του Laura Mortimer και της θετής του κόρης Ella.

O Chris Boon είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τη Laura Mortimer και πλέον θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της και της θετής του κόρης Ella.

H 31χρονη διοργανώτρια γάμων και η μικρή Ella βρέθηκαν νεκρές σπίτι τους. Τα δύο παιδιά της με τον Chris Boon, ηλικίας 4 και 6 ετών, βρίσκονταν σπίτι όταν πέθαναν η μητέρα και η μεγαλύτερη αδερφή τους.

Ο Chris Boon συνελήφθη αργότερα κοντά σε γέφυρα στο σπίτι τους στο Gloucester. Οι γείτονες δήλωσαν ότι χτύπησαν από ένα δυνατό θόρυβο και κάλεσαν τις αρχές γύρω στις 5 τα ξημερώματα.

Λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της, η Laura έγραψε στο facebook ότι είχε μια χάλια χρονιά αλλά πλέον είχε αρχίσει να αγαπά τη ζωή.

Ο πατέρας της αποκάλυψε ότι τον έπιασε να χρησιμοποιεί την εφαρμογή ραντεβού Tinder και τον έδιωξε από το σπίτι. Αλλά είχε επιστρέψει και τα είχαν ξαναβρεί.

“Δεν ξέρω τι θα οδηγούσε κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο Richard Mortimer. “Ήταν γνωστός ως Mr. Boast επειδή καυχιόταν για ό,τι έκανε πως είναι καλύτερο, μεγαλύτερο και πιο σημαντικό”.

Η απόφαση χωρισμού και το διπλό φονικό

Οι υποψίες για το διπλό φονικό έχουν στραφεί στον εν διαστάσει σύζυγό της. Ήταν παντρεμένοι τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι φίλοι της λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της της έλεγαν πως μια μέρα θα βρει τον άνθρωπο που της αξίζει και πως είναι καλύτερα χωρίς αυτόν.

Τους ευχαρίστησε μάλιστα για την υποστήριξή τους. “Όταν παίρνεις μηνύματα συμπαράστασης σου δίνουν δύναμη, σε ανεβάζουν και σε κάνουν να συνειδητοποιείς ποιος είσαι, τις έχεις πετύχει και ότι δεν βοηθάς μόνο τον εαυτό σου αλλά και άλλους ανθρώπους εκεί έξω. Ναι είχα μια χάλια χρονιά αλλά τίποτα δεν μπορεί να με ρίξει όταν έχω ανέβει στην κορυφή. Σκοπεύω να μείνω εδώ και αγαπώ απόλυτα τη ζωή”.

Η τελευταία της ανάρτηση στο facebook το βράδυ της Πέμπτης ήταν για την κόρη της Ella. “Πήγα να πω καληνύχτα και τη βρήκα να φτιάχνει το μακιγιάζ της. Μια πριγκίπισσα” ήταν το σχόλιο που συνόδευε μια φωτογραφία της μπροστά στον καθρέφτη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις