Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τον έπιασαν «κυνηγοί» παιδόφιλων και αυτοκτόνησε

Τον έπιασαν «κυνηγοί» παιδόφιλων και αυτοκτόνησε

Τρεις μέρες αφού τον παγίδευσαν “κυνηγοί” παιδόφιλων, έβαλε τέλος στη ζωή του ο 43χρονος David Baker.

O David Baker έπεσε στην παγίδα στην προσπάθειά του να συναντήσει 14χρονο παιδί. Αφού τον συνέλαβαν και τον ανέκριναν οι αρχές, αφέθηκε ελεύθερος όσο συνεχίζονταν οι έρευνες.

Αφού επέστρεψε σπίτι και έκοψε το πρόσωπό του από όλες τις οικογενειακές φωτογραφίες, ο 43χρονος έβαλε τέλος στο σπίτι του στο Hampshire. Είχε πάρει υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Πριν αυτοκτονήσει έγραψε δύο γράμματα στην οικογένειά του, με την αρραβωνιαστικιά του να το μαθαίνει από φίλους καθώς είχε φύγει από το σπίτι με την κόρη της.

Η μαρτυρία της αρραβωνιαστικιάς του

“Τη νύχτα που τον συνέλαβαν, ο David γύρισε σπίτι και είπε ότι θα πήγαινε να συναντήσει ένα φίλο. Με πείραζε, του έφτιαξα τσάι και αφού έκανε μπάνιο βγήκε. Με πήρε στις 10 το βράδυ η ανιψιά του Amber και μου είπε ότι είχε δει την ομάδα TRAP που έγραφε στο facebook ότι τον έπιασαν ενώ προσπαθούσε να συναντήσει ένα 14χρονο παιδί.

Κανένας από εμάς δεν γνώριζε τίποτα. Θεωρούσαμε ότι ήταν κάποιος άρρωστος. Δεν το πιστεύαμε. Ήμασταν όλοι πραγματικά αναστατωμένοι. Όλη η οικογένεια” δήλωσε η γυναίκα που θα παντρευόταν μέσα στη χρονιά. Είχε φύγει από το σπίτι με την κόρη της μόλις έμαθε τι είχε συμβεί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις