Κόσμος

Τον έσωσε μια webcam!

Μια γυναίκα που σέρφαρε στο ιντερνετ έσωσε έναν άγνωστο που ήταν 500 χλμ μακριά της!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

  Ο 40χρονος άντρας, βγήκε περπατώντας στην παγωμένη Βόρεια Θάλασσα από τις ακτές του Σανκτ Πέτερ-Όρντινγκ, προκειμένου να φωτογραφήσει τη δύση του ήλιου. Μόλις όμως έπεσε η νύχτα, έχασε τον προσανατολισμό του, καθώς “δεν μπορούσε να εντοπίσει την ακτή η οποία ήταν καλυμμένη με χιόνι”, εξήγησε η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

    Ο άντρας άρχισε να καλεί σε βοήθεια κάνοντας σήματα με έναν φακό που είχε μαζί του, τα οποία διέκρινε μία κάτοικος του Βέστερβαλντ, στην κεντροδυτική Γερμανία, η οποία παρακολουθούσε από τον υπολογιστή της τις εικόνες που μετέδιδε η διαδικτυακή κάμερα που ήταν εγκατεστημένη στην παραλία του Σανκτ Πέτερ Ορντινγκ.

    Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία εντόπισε τον άντρα και του υπέδειξε τον δρόμο προς την ακτή, χρησιμοποιώντας τα φώτα ενός αυτοκινήτου.

    “Γύρισε σώος, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πεθάνει από το κρύο, να τραυματιστεί από τον πάγο, ή ακόμη και να πνιγεί με την άνοδο της παλίρροιας”, συμπλήρωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φλόριντα: Σοκαριστικό βίντεο από συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε κατοικημένη περιοχή – Νεκροί οι 9 επιβαίνοντες
Σκηνές καταστροφής κοντά στο Παλμ Μπιτς καθώς το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση με προορισμό τις Μπαχάμες από το Διεθνές Αεροδρόμιο Όστιν - Μπέργκστρομ
Συντριβή αεροσκάφους στην Φλόριντα
32
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Δημοκρατική βουλευτής υποστηρίζει Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο στο Μίσιγκαν λόγω Ισραήλ
Στο βίντεο που ανάρτησε η Στίβενς δηλώνει ότι "δεν έχει θέση στην προεκλογική εκστρατεία του Αμπντούλ" και κατηγορεί τον υποψήφιο ότι προωθεί ρητορική "μίσους"
Χέιλι Στίβενς και Μάικ Ρότζερς