Κόσμος

Τον σκότωσε με μια μπουνιά επειδή άργησαν να πλύνουν το αυτοκίνητό του [vid]

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή που οδηγός σκοτώνει υπάλληλο σε πλυντήριο αυτοκινήτων με μια μπουνιά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο οδηγός φαίνεται να ρίχνει από μία μπουνιά σε δύο υπαλλήλους επειδή δεν έπλεναν αρκετά γρήγορα το αυτοκίνητό του στη μέση της νύχτας.

Ο ένας από τους δύο υπαλλήλους χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Από την επίθεση τραυματίστηκε και ο δεύτερος υπάλληλος χωρίς ωστόσο να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.

Οι αρχές συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα τον οδηγό που ομολόγησε το έγκλημά του. Σε περίπτωση που καταδικαστεί βρίσκεται αντιμέτωπος με 8 χρόνια φυλακή.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ ελπίζει στην οικονομική ασφυξία του Ιράν: «Είναι χρεοκοπημένοι, μισο-διαπραγματεύομαστε μαζί τους»
Έχει διαβεβαιώσει πως ο πληθωρισμός στο Ιράν ξεπερνά το 300%, κάτι που επανέλαβε χθες μέσω Truth Social, υποστηρίζοντας ακόμη ότι «οι εναπομείναντες στρατιώτες τους είναι απλήρωτοι»
Ντόναλντ Τραμπ
Αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» - «Ελπίζουν να μην ξυπνήσουν αύριο»
Το πλήρωμα διανύει τον ένατο μήνα στη θάλασσα και έχει συμπληρώσει 250 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να προσεγγίσει στεριά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για αεροπλανοφόρο στη σύγχρονη εποχή
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στην Αραβική Θάλασσα
7
Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ – «Προτεραιότητα ο GSI»
«Το έργο θα συμβάλει στην άρση της ενεργειακής απομόνωσης της Κύπρου, θα ενισχύσει την ασφάλεια εφοδιασμού του Ισραήλ και θα επιτρέψει αμφίδρομες ροές ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου»
Στιγμιότυπο από εργασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης 14