Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τον χαρακτήρισαν «παιδόφιλο» επειδή η γυναίκα του είναι 26 χρόνια μικρότερή του

Τον χαρακτήρισαν «παιδόφιλο» επειδή η γυναίκα του είναι 26 χρόνια μικρότερή του

Η Αν Σικ είναι 23 ετών και ο σύζυγός της Joey, 49. Οι ίδιοι λένε πως ο έρωτας τους ήταν έντονος και κεραυνοβόλος και αγνοώντας την διαφορά ηλικίας, αποφάσισαν να προχωρήσουν μαζί. Ωστόσο, τα σχόλια που άκουσαν δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ζευγαριού στο metro.co.uk, παρά την διαφορά ηλικίας, οι δύο τους ερωτεύτηκαν έντονα από την πρώτη κιόλας γνωριμία στο Σικάγο.

Η ιστορία τους

Η Αν Σικ ήταν 19 ετών και δούλευε σε μια αίθουσα μπόουλινγκ όταν ξαφνικά ήρθε ως πελάτης ο Τζόι. Αμέσως, την τράβηξε η εμφάνιση και ο χαρακτήρας του.

«Με τράβηξε η εμφάνιση και η προσωπικότητά του. Θα μπορούσα να πω αμέσως ότι είναι καλός άνθρωπος. Ανταλλάξαμε social media και αρχίσαμε να μιλάμε κάθε μέρα, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι μια σχέση θα ήταν δυνατή καθώς ήμουν πολύ νεότερη» λέει η Αν Σικ.

Εν τω μεταξύ, ο Τζόι, προσπαθούσε να καταπολεμήσει τα συναισθήματά του για την Αν αφού τον προβλημάτιζε η διαφορά ηλικίας. «Έχω δύο κόρες και η Αν ήταν στην ηλικίας τους, οπότε δεν θα πω ψέματα, η διαφορά ηλικίας με έκανε να αρρωστήσω στην αρχή».

Τα συναισθήματα όμως ήταν τόσο έντονα που μετά από τρεις μήνες ραντεβού, η Αν μετακόμισε στο σπίτι του ηλεκτρολόγου μηχανικού, στο Νάσβιλ των ΗΠΑ και το ζευγάρι αποφάσισε να μην ξανακάνει δεύτερες σκέψεις για την σχέση τους.

Τον χαρακτήρισαν «παιδόφιλο»

Ωστόσο, μέλη των οικογενειών τους, αποκάλεσα τον Τζόι «παιδόφιλο» με τον ίδιο να λέει πως παρά τον θυμό του, αποφάσισε να αντιμετωπίσει αυτές τις αντιδράσεις και να αποδείξει πως είναι ερωτευμένος πραγματικά με την Αν.

Όπως ανέφερε η 23χρονη: «Υπάρχει ένα στίγμα γύρω από τις σχέσεις ηλικιακής διαφοράς, οι άνθρωποι αυτομάτως υποθέτουν ότι ο μεγαλύτερος άνδρας είναι παιδόφιλος.

Το ζευγάρι συνέχισε την κοινή πορεία και παρά τις αντιδράσεις από την οικογένεια, απέκτησαν ένα μωρό, το οποίο είναι τώρα πέντε μηνών.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις