Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τώρα ζητάει συγγνώμη η Στρέιζαντ! “Διάλεξα λάθος λέξεις” για τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον

Τώρα ζητάει συγγνώμη η Στρέιζαντ! “Διάλεξα λάθος λέξεις” για τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπάρμπρα Στρέιζαντ, αναφορικά με τα όσα δήλωσε για τα σεξουαλική θύματα του Μάικλ Τζάκσον.

Η 76χρονη Στρέιζαντ είχε σχολιάσει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», όπου ο Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ διηγούνται πώς ως παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Μάικλ Τζάκσον στην παραμυθένια έπαυλή του και μάλλον διάλεξε λάθος τρόπο για να υπερασπιστεί τον παλιό της φίλο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Και αυτό γιατί η Στρέιζαντ είχε δηλώσει ούτε λίγο ούτε πολύ πως «ηταν ενθουσιασμένοι που ήταν εκεί ως παιδιά, και ό, τι κι αν τους συνέβη εκεί δεν τους σκότωσε κιόλας». Δηλώσει πως όπως είναι φυσικό προκάλεσαν σάλο!

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί καθώς συνέχισε λέγοντας πως «οι σεξουαλικές του ανάγκες ήταν οι σεξουαλικές του ανάγκες που προήλθαν από όποια παιδική ηλικία είχε ή από όποιο DNA είχε».
Ο χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κράξιμο που έπεσε την υποχρέωσε να ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα, υποστηρίζοντας πως διάλεξε τις λάθος λέξεις για να εκφράσει αυτό που ήθελε να πει.

Η… απολογία της Στρέιζαντ ήρθε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της καθώς και από τον λογαριασμό της στο twitter. «Προφανώς ζητάω συγγνώμη για κάθε πόνο ή παρεξήγηση που προκάλεσα με το να μην επιλέξω πιο προσεκτικά τις λέξεις για τον Μάικλ Τζάκσον και τα θύματά του, γιατί οι λέξεις όπως τυπώθηκαν δεν αποτυπώνουν τα αληθινά μου συναισθήματα. Δεν ήθελα να απορρίψω τα τραύματα που έχουν βιώσει αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο. Όπως όλοι οι επιζήσαντες μιας σεξουαλικής επίθεσης, θα πρέπει να συνεχίσουν να το κουβαλάνε αυτό για όλη τους τη ζωή. Μετανιώνω και ελπίζω ο Τζέιμς και ο Γουέιντ να αναγνωρίζουν ότι πραγματικά τους σέβομαι και τους θαυμάζω γιατί είπαν την αλήθεια», αναφέρει η συγγνώμη της Στρέιζαντ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις