Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Του έκοψε το πέος και τον αποκεφάλισε επειδή κάπνιζε

Του έκοψε το πέος και τον αποκεφάλισε επειδή κάπνιζε

Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα στη Μόσχα. Αντικαπνιστής έκοψε το πέος του συγκατοίκου του και τον αποκεφάλισε επειδή κάπνιζε.

Ο 37χρονος Eduard Assylov δολοφονήθηκε από τον συγκάτοικό του στη Μόσχα επειδή δεν άντεχε να καπνίζει. Ο συγκάτοικός του του έκοψε το κεφάλι, τα άκρα και τα γεννητικά όργανα με μαχαίρι. Ομολόγησε το έγκλημά του και είπε στις αρχές ότι είχε μπουχτήσει που κάπνιζε.

Τα μέλη του Assylov ανάκαλυψαν οι τρομοκρατημένοι γείτονές τους στη Μόσχα. Το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια του 37χρονου είχαν ακρωτηριαστεί. Τα γεννητικά όργανα βρέθηκαν πάνω σε ένα μαξιλάρι ποτισμένο από αίμα.

Άγρια δολοφονία για το κάπνισμα

“Το θύμα βρέθηκε στον κοινόχρηστο διάδρομο ενός κοιτώνα όπου είχε νοικιάσει δωμάτιο. Είχε μαχαιρωθεί 9 φορές στο στομάχι και 5 φορές στη βουβωνική χώρα. Συνολικά μαχαιρώθηκε πάνω από 40 φορές πριν ακρωτηριαστεί” δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Σημείωσε επίσης ότι του είχε κόψει τα αυτιά και το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Στην αρχή οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι είχε πέσει θύμα επίθεσης από αντίζηλο λόγω της φύσης των τραυματισμών. Σύντομα όμως ο 45χρονος συγκάτοικός του ομολόγησε την άγρια δολοφονία. Είχε πρόσφατα μετακομίσει στη Μόσχα από την πόλη Irkutsk στη Σιβηρία για να εργαστεί ως οδηγός. Είπε στους αστυνομικούς πως δεν άντεχε που κάπνιζε το θύμα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις