Κόσμος

Τουρκία: 141 θάνατοι εξαιτίας του κορονοϊού και πάνω από 66.000 κρούσματα σε μια μέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τουρκικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε το Σάββατο (08.01.2022) ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 66.237 κρούσματα του κορονοϊού μετά  από 418.264 τεστ, με τις καταγεγραμμένες μολύνσεις να φθάνουν τις 9.916.725.

Οι θάνατοι ακόμη 141 ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων στους 83.529 νεκρούς από την 11η Μαρτίου 2020, όταν εκδηλώθηκε η πανδημία του νέου κορονοϊού στην Τουρκία.

Από τη 14η Ιανουαρίου 2021 έχουν εμβολιαστεί πλήρως για την COVID-19 51,87 εκατομμύρια άνθρωποι –επί συνόλου πληθυσμού 83 εκατ.–, ενώ 57,8 εκατ. έχουν λάβει πρώτη δόση, κατά τα επίσημα δεδομένα. Έχουν χορηγηθεί 135,99 εκατ. δόσεις, συμπεριλαμβανομένων αναμνηστικών.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ορκωμοσία του βασιλιά Χάακον της Νορβηγίας σε εικόνες - Χωρίς τη Μέτε-Μάριτ στο πλευρό του, παρόντα τα παιδιά του
Η 22χρονη πριγκίπισσα διάδοχος Ίνγκριντ Αλεξάντρα και ο 20χρονος πρίγκιπας Σβέρε Μάγκνους έδωσαν το «παρών» μαζί με τη γιαγιά τους, βασίλισσα Σόνια – Η Μέτε-Μάριτ απουσίασε λόγω επιπλοκών μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονα
Ο βασιλιάς Χάακον στην ορκωμοσία του