Κόσμος

Τουρκία: Δημοσκόπηση «χαστούκι» για Ερντογάν – Αν έκανε εκλογές θα έχανε

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δημοσκόπηση σοκ για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς έδειξε πως αν γίνονταν αυτή τη στιγμή εκλογές στην Τουρκία θα τις έχανε.

Ο Ερντογάν σύμφωνα με τη δημοσκόπηση φαίνεται να χάνει τις εκλογές από τον δήμαρχο της Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς.

Ειδικότερα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metropoll ο Γιαβάς προηγείται με 43,9% στην προτίμηση των πολιτών έναντι του 40,7% του Ερντογάν.

Αναφορικά με την οικονομία, το 64,8% δήλωσε «καθόλου ικανοποιημένο», ενώ μόνο το 21,7% δήλωσε «ικανοποιημένο» για την πορεία της.

Όσο για το ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της Τουρκίας το 49,5% απάντησε η «οικονομία», το 13,2% ο «κορονοϊός» και το 12,3% η «ανεργία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Επίλυση των θαλάσσιων διαφορών μέσω καλόπιστων διαπραγματεύσεων
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σημειώνει ότι «η Ελλάδα και η Τουρκία είναι αμφότερες σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ. Τις ενθαρρύνουμε να συζητήσουν σε διμερές επίπεδο για την αντιμετώπιση των όποιων διαφωνιών τους»
REUTERS
«Αστακός» η Γαλλία ενόψει των διαδηλώσεων του Σαββάτου – Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για αποκλιμάκωση των επεισοδίων
Eκπρόσωποι των εργατικών συνδικάτων που συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό της χώρας εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν και σε γενική απεργία στις 5 Νοεμβρίου
gallia