Κόσμος

Τουρκία: Δυο νεκροί λόγω κακοκαιρίας το τελευταίο 24ωρο

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν τη νότια Τουρκία οδήγησαν στο θάνατο δυο ανθρώπων το τελευταίο 24ωρο.

Στην επαρχία της Μερσίνης στην Τουρκία, οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν κατολίσθηση, η οποία καταπλάκωσε το σπίτι μιας εξαμελούς οικογένειας, σύμφωνα με τοπικές πηγές.

Πέντε από τα μέλη της οικογένειας επέζησαν, ενώ ο 62χρονος Ιμπραήμ Ονέλ ανασύρθηκε νεκρός από τα χαλάσματα. Σε ένα άλλο περιστατικό, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του που κατέληξε σε πλημμυρισμένο αγωγό αποχέτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρόμος σε ιαπωνικό Boeing: Έπεσε 25.000 πόδια σε 10 λεπτά – Λιποθύμησαν επιβάτες και αποχαιρετούσαν τους δικούς τους με μηνύματα
Σε βίντεο που έχει έρθει στο φως από τη στιγμή της απώλειας ύψους έχουν κατέβει οι μάσκες, ενώ οι αεροσυνοδοί κλαίνε δίνοντας οδηγίες για τη χρήση τους
Σκηνές πανικού σε αεροπλάνο της Spring Airlines Japan
«Πύρινη κόλαση» σε αποθήκη πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια, επτά αγνοούμενοι - Η στιγμή των εκρήξεων
Συγγενείς αγνοουμένων δεν έκρυψαν την οργή τους, κατηγορούν τους πυροσβέστες πως δεν «επικεντρώνονται στους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν μέσα στην αποθήκη και πιθανόν σκοτώθηκαν»
Εκρήξεις σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια