Κόσμος

Τουρκία: Ελικόπτερο συνετρίβη σε προαύλιο νοσοκομείου στη Μούγλα – 4 νεκροί

Το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν δύο πιλότοι, ένας γιατρός και ένα μέλος του προσωπικού, χτύπησε στο κτίριο του νοσοκομείου κατά την απογείωση λόγω της πυκνής ομίχλης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ελικόπτερο συνετρίβη στο προαύλιο νοσοκομείου στη Μούγλα της Τουρκίας το πρωί της Κυριακής (22.12.24).

Ο κυβερνήτης της επαρχίας που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Τουρκία ανακοίνωσε ότι το ελικόπτερο χτύπησε το κτίριο του νοσοκομείου κατά την απογείωση. 

«Το νοσοκομειακό ελικόπτερο του υπουργείου Υγείας, το οποίο απογειώθηκε από το νοσοκομείο Εκπαίδευσης και Έρευνας στο Κιοτεκλί της Μούγλα γύρω στις 10:06 χτύπησε τον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου κατά την απογείωση», δήλωσε ο Ιντρίς Ακμπιγίκ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο πιλότοι, ένας γιατρός και ένα άτομο προσωπικό. Και οι τέσσερις έχασαν τη ζωή τους.

YouTube

Στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη.

Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα καταγράφεται η στιγμή που το ελικόπτερο προσπαθεί να απογειωθεί και ενώ είναι στον αέρα λόγω των ισχυρών ανέμων κατευθύνεται προς τα πίσω, με αποτέλεσμα τελικά να συντριβεί.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 7
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ουρά για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες