Κόσμος

Τουρκία: Εμφανίστηκε ξανά ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ – «Υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον μου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ύστερα από αρκετές μέρες, ο μαφιόζος Σεντάτν Πεκέρ, ο άνθρωπος που έχει γίνει εφιάλτης για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε με νέο βίντεο. Και έγινε ξανά το… θέμα της ημέρας στην Τουρκία.

Ο μαφιόζος εξήγησε γιατί πέρασαν δυο εβδομάδες χωρίς να ανεβάσει βίντεο. Την τελευταία φορά είχε «υποσχεθεί» αποκαλύψεις για τον γαμπρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αλλά μετά… σιγή και αυτό προκάλεσε αίσθηση στην Τουρκία και φήμες πως είχε συλληφθεί.

Το βράδυ της Κυριακής (20.06.2021), όμως, ο Σεντάτ Πεκέρ ανέβασε νέο βίντεο, στο οποίο ισχυρίστηκε ότι οι αρχές της χώρας όπου έχει διαφύγει (πιθανολογείται πως βρίσκεται στο Ντουμπάι) του ζήτησαν να μην ανεβάζει βίντεο για 15 μέρες τουλάχιστον καθώς υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του!

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, ο Πεκέρ στο νέο βίντεο ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αξιότιμοι φίλοι μου κάποιοι ισχυρίστηκαν πως έχω πεθάνει ή πως έχω φυλακιστεί. Επίσης πως τα μηνύματα μου στο twitter πως τα γράφουν άλλοι κι όχι εγώ. Γι᾽ αυτό αισθάνθηκα την υποχρέωση να γυρίσω και να δημοσιεύσω αυτό το σὐντομο  βίντεο.

Αξιότιμοι φίλοι μου δεν αποφάσισα εγώ να μην δημοσιεύω βίντεο. Στη χώρα την οποία ζω με ενημέρωσαν πως είμαι στο κόκκινο δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν… Σε 15 ημέρες θα επανεξετάσουν το ρίσκο για τη ζωή μου για συνωμοσία εναντίον μου και θα αποφασίσουν. Όμως εγώ ή εδώ ή σε άλλη χώρα ή με άλλον τρόπο και θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Αξιότιμοι φίλοι μου, να είστε καλά, να μην στερείτε τις προσευχές σας. Ο Θεός να σας προσέχει!». 

 

Το νέο βίντεο του Πεκέρ άγγιξε γρήγορα τα 4 εκατ. views στο youtube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 200 συλλήψεις στην Άγκυρα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ έχει προγραμματιστεί για τις 7 και 8 Ιουλίου στην τουρκική πρωτεύουσα και σε αυτή θα συμμετάσχουν οι ηγέτες των 32 χωρών μελών, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
αστυνομία
Στη μολυσμένη θάλασσα η λύτρωση από τη ζέστη στη Γάζα - Οι εκτοπισμένοι δροσίζονται και πλένουν τα ρούχα τους, «φούρνος» οι σκηνές
Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, σχεδόν ολόκληρος ο πληθυσμός της Γάζας έχει εκτοπιστεί - Χιλιάδες οικογένειες ζουν πλέον σε πρόχειρους καταυλισμούς, σκηνές ή κατεστραμμένα κτίρια
Κόσμος κάνει μπάνιο στη Γάζα
Μαρί Φρανς βαν Χέιλ: Ποια είναι η σύζυγος του Άντι Μπέρναμ – Από το «Ραντεβού στα Τυφλά» στην Ντάουνινγκ Στριτ
Ο πρώην δήμαρχος του Μάντσεστερ και νικητής της πρόσφατης αναπληρωματικής εκλογής στο Μάκερφιλντ Άντι Μπέρναμ, θεωρείται το απόλυτο φαβορί στη μετά - Στάρμερ εποχή
Μαρί-Φρανς βαν Χέιλ: Η σύζυγος του Άντι Μπέρναμ