Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τουρκία: Εργάτης διέσωσε γατάκι από πνιγμό, δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες

Τουρκία: Εργάτης διέσωσε γατάκι από πνιγμό, δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες
twitter

Πολλά εύσημα αξίζουν για τον εργάτη Μετίν Κεσκίν στην Τουρκία, για τη διάσωση από πλημμυρισμένη περιοχή της Κωνσταντινούπολης ενός μικρού γάτου, που βρήκε μαζί με συναδέλφους του, αναίσθητο.

Το ζωάκι είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά και όταν το εντόπισαν ο Μετίν και οι άλλοι εργάτες σε έργα οδοποιίας στην Τουρκία, πίστευαν ότι οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή ήταν ελάχιστες.

Όμως, η πίστη για τη ζωή επικράτησε και έτσι, ο Μετίν Κεσκίν έδωσε στο γατάκι τις πρώτες βοήθειες, επιχειρώντας κάθε δυνατή “προσέγγιση”, από το “φιλί της ζωής” μέχρι και μαλάξεις στο σώμα για να επανέλθει.

“Όταν το πήραμε για πρώτη φορά στα χέρια μας ήταν ακίνητο και αναίσθητο, δεν έκανε κανέναν ήχο” δήλωσε ο εργάτης, προσθέτοντας ότι πλέον “είναι ένα υγιές γατάκι”, για το οποίο αναζητούν όνομα.

“Κάναμε το καθήκον μας και είμαστε χαρούμενοι”, είπε ο σωτήρας του μικρού γάτου, ενώ ο κτηνίατρος Μεβλούτ Μαϊταλμάν που το εξέτασε, ανέφερε πως πλέον το μικρό γατάκι είναι απόλυτα υγιές και μπορεί να απολαμβάνει την αγάπη του Κεσκίν και της ομάδας που το έσωσε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις