Κόσμος

Τουρκία: Νέες επιθέσεις σε Συρία και Ιράκ κατά των Κούρδων

Οι ένοπλες δυνάμεις στην Τουρκία εξαπέλυσαν αεροπορικές επιδρομές στη βόρεια Συρία και το Ιράκ πλήττοντας 25 θέσεις Κούρδων μαχητών.

Οι επιχειρήσεις διεξήχθησαν στη βόρεια Συρία και στις επαρχίες Μετίνα, Χακούρκ και Καντίλ στο βόρειο Ιράκ στις 21:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδας), τόνισε το υπουργείο Άμυνας στην Τουρκία.

Το τουρκικό ΥΠΑΝ κατά δήλωσή του ισχυρίστηκε ότιι πολλοί μαχητές «εξουδετερώθηκαν» σε αεροπορικές επιδρομές που κατέστρεψαν 25 στόχους που αποτελούνταν από σπηλιές, καταφύγια και αποθήκες.

Εννέα Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν την Παρασκευή (12/01/2024) σε μάχες με αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Ουγκάντα: Άνδρας σκότωσε 4 παιδιά με μαχαίρι μέσα σε παιδικό σταθμό
14 παιδιά βρίσκονταν στον παιδικό σταθμό τη στιγμή της επίθεσης, η αστυνομία ανέφερε ότι οι σοροί των τεσσάρων θυμάτων μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο και ότι τα άλλα δέκα παιδιά επέστρεψαν στους γονείς τους
Ουγκάντα