Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τουρκία: Ο Ερντογάν το έριξε στα… υπαρξιακά – «Για όλους μας υπάρχει ένας τάφος»

Τουρκία: Ο Ερντογάν το έριξε στα… υπαρξιακά – «Για όλους μας υπάρχει ένας τάφος»

Στην φιλοσοφία… φαίνεται ότι το έριξε ο πρόεδρος της Τουρκίας, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε στελέχη του κόμματος τού την περασμένη Τρίτη (16.08.2022). Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στον τελικό προορισμό του ανθρώπου, «έναν τάφο δύο κυβικών μέτρων». 

«Από τη μέση Ασία ως τα Βαλκάνια και από την Αφρική και σε όλα τα σημεία του κόσμου, εμείς έχουμε ακόμη πολλές ελπίδες να παράσχουμε στα εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων των, οποίων η καρδιά και τα μάτια έχουν στραφεί προς την Τουρκία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως σημειώνουν τα tourkikanea.gr.

«Όπως όλοι έτσι και εμείς μια μέρα θα φύγουμε από αυτή τον θνητό κόσμο. Και αδέρφια μου, είναι γνωστό πώς μας περιμένει ένας τάφος δύο κυβικών μέτρων» σημείωσε επίσης ο πρόεδρος της Τουρκίας. 

Δείτε βίντεο:

Η σπατάλη…

Ο Tεμέλ Καραμολάογλου, πρόεδρος του κόμματος Ευημερίας, που φαίνεται να μην συμμερίζεται την ταπεινότητα του Ερντογάν, δήλωσε: «Αυτό που μας συνθλίβει τόσο είναι η διαφθορά, αλλά να είστε σίγουροι πως ακόμα περισσότερο και από την διαφθορά, είναι η σπατάλη».

Και πρόσθεσε: «Μεταβαίνεις σε ένα μέρος και πας με 100 αυτοκίνητα. Πας σε μία χώρα και πας με δέκα αεροσκάφη. Μήπως νομίζετε ότι επειδή δεν φαίνονται εμείς δεν τα ξέρουμε;», πρόσθεσε. 

Δείτε βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις