Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τουρκία: Ποιος Μινχάουζεν; Ο Ερντογάν! – Έριξε θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο

Τουρκία: Ποιος Μινχάουζεν; Ο Ερντογάν! – Έριξε θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο

την Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείχνει να έχει ξεπεράσει ακόμα και τον Βαρόνο Μινχάουζεν, καθώς σε ένα επικό προεκλογικό σόου που είχε στήσει, έριξε ψεύτικα θεμέλια σε ένα ανύπαρκτο νοσοκομείο στο Χατάι.

Το ωραίο είναι ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον πύρινο λόγο που έβγαλε στην υποτιθέμενη ανέγερση του νοσοκομείου φώναζε με στόμφο: «Όπως βλέπετε δεν μιλάμε για κατασκευές με άμμο θαλάσσης! Είναι με τσιμέντο με χάλυβα! Εμείς κάνουμε σωστές κατασκευές»!

Όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, αποδείχθηκε ότι η τελετή που είχε στήσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν… μαϊμού.

Τα συνεργεία έριχναν μπετό στη μέση του πουθενά και φυσικά δεν υπήρχε τίποτα που να δείχνει ότι θα χτιστεί νοσοκομείο και μάλιστα σε μια… ταλαιπωρημένη περιοχή, που ισοπεδώθηκε από τον πρόσφατο φονικό σεισμό στην Τουρκία και πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος.

Τα αποκαλυπτήρια της ψεύτικης τελετής θεμελίωσης που έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποδείχτηκαν λίγο μετά τον πύρινο λόγο του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο της Τουρκίας «HALK TV» ξεγύμνωσε την ψεύτικη τελετή δείχνοντας την πραγματική εικόνα δείχνοντας ότι δεν υπήρχαν θεμέλια. Κάποιοι είχαν ανοίξει απλά μια τετράγωνη τρύπα στη γη, προκειμένου να φανεί ότι ήταν θεμέλια.

Στο τηλεοπτικό κανάλι τονίστηκε πικρόχολα: «Αυτά εδώ είναι τα θεμέλια ενός νοσοκομείου!! Βέβαια μόλις αποκαλύφθηκαν αυτές οι εικόνες, αυτά τα θεμέλια αποσύρθηκαν! Εδώ πια δεν μπορούν να κάνουν και σοβαρές παρουσιάσεις και κάνουν τέτοιου είδους τελετές θεμελίωσης».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις