Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Του είπε ότι πήγε με άλλον και τη σκότωσε

Του είπε ότι πήγε με άλλον και τη σκότωσε

Δεν άντεξε όταν η 31χρονη γυναίκα του του είπε πως πέρασε τη νύχτα με άλλον άντρα και τη σκότωσε πάνω στον καυγά πετώντας της απομίμηση αυγού Faberge στο κεφάλι.

Ο 43χρονος Paul Hemming σκότωσε τη γυναίκα του Natalie στο σπίτι τους την 1η Μαΐου και ενώ τα 3 τους παιδιά κοιμόντουσαν στα δωμάτιά τους. Παραδέχτηκε την ενοχή του για ανθρωποκτονία αλλά αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας.

Όταν πέταξε το αυγό των 1.000 λιρών, τη χτύπησε στο κεφάλι και η 31χρονη έπεσε πάνω στο τραπεζάκι, με αποτέλεσμα να πεθάνει. “Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είχα κάνει. Σκέφτηκα ότι έμπλεξα. Πώς θα το εξηγήσω στα παιδιά; Έτσι σκέφτηκα να το καλύψω επειδή ήξερα ότι την είχα σκοτώσει”.

Έτσι πήρε το πτώμα της γυναίκας του, το έβαλε στο αυτοκίνητο και το παράτησε σε δασώδη περιοχή 30 μίλια μακριά. Αφαίρεσε τα ρούχα της και άφησε το πτώμα της γυμνό στα χαμόκλαδα. Τα λείψανά της βρέθηκαν 3 εβδομάδες αργότερα, με τον 43χρονο να αρνείται τη δολοφονία.

“Ντρεπόμουν πολύ για αυτό που έκανα. Ντράπηκα για αυτό που συνέβη στη Natalie. Ήμουν πολύ μπερδεμένος”, παραδέχτηκε στο δικαστήριο. Ο 43χρονος είχε μια κόρη από προηγούμενη σχέση του και απέκτησε άλλα δύο παιδιά με τη Natalie. Ζούσαν μαζί αλλά χώρισαν για μικρό χρονικό διάστημα το 2010 και το 2013.

Στη διάρκεια της 9ετούς σχέσης τους υπήρχαν καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι, με αποτέλεσμα να κληθούν οι αρχές. Μια φορά της είχε σπάσει ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Μια εβδομάδα πριν από τον θάνατό της τσακώθηκαν γιατί επανήλθαν οι συζητήσεις για χωρισμό. Τη νύχτα της 30ης Απριλίου η Natalie έμεινε σε ξενοδοχείο με τον συνάδελφό της Simon Dennis και έκαναν έρωτα για πρώτη φορά.

Όταν γύρισε σπίτι, ο 43χρονος υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Πιστεύοντας ότι μπορεί να είχε κάποια σχέση, περίμενε μέχρι να κοιμηθούν τα 3 τους παιδιά για να την αντιμετωπίσει. Τότε του είπε ότι είχε περάσει τη νύχτα με τον συνάδελφό της. “Ένιωσα πανικό και πως θα τη χάσω”.

“Πάω τα παιδιά πάνω. Αρκετά ανέχτηκα. Είχες την ευκαιρία σου. Δεν με αγαπάς όπως θα έπρεπε και κάποιος άλλος το κάνει”, του είπε η Natalie. Ακούγοντας αυτά ο Paul Hemming εκνευρίστηκε και δεν ήθελε να χάσει τα παιδιά του. “Προσπάθησα να την αποτρέψω να πάει επάνω επειδή δεν ήθελα να πάρει τα παιδιά. Την έσπρωξε για να προλάβει να φτάσει στην πόρτα πριν από εκείνη και μετά της πέταξε το αυγό Faberge στο κεφάλι. “Ήθελα να βγω πρώτος για να μην πάρει τα παιδιά. Την έβαλα στόχο. Δεν σκεφτόμουν πως θα το έριχνα με δύναμη. Συνέβη σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησε, αλλά μετά το συνειδητοποίησα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε